Повезане вести

Човић после бруке у Лакташима: Звезда увек најављује земљотрес, забринут сам за будућност српске кошарке

Човић после бруке у Лакташима: Звезда увек најављује земљотрес, забринут сам за будућност српске кошарке

Вечерње новости 28.12.2020
ПРЕДСЕДНИК Црвене звезде Небојша Човић гостовао је у јутарњем програму Прве телевизије. Он се осврнуо на дебакл црвено-белих у Лакташима на мечу против Игокее, али и рокаду на клупи где је Дејан Радоњић заменио Сашу Обрадовића… »
Човићево објашњење је изгубљена хемија, навео и играче који су утицали на то!

Човићево објашњење је изгубљена хемија, навео и играче који су утицали на то!

Спортске.нет 28.12.2020
Небојша Човић зна разлоге "губљења свлачионице". Долазак Дејана Радоњића у Црвену звезду мтс није прошао најбоље. Екипа је поражена од Игокее у Лакташима веома убедљиво, а Небојша Човић је говорио о изгубљеној хемији у… »
Човић: Није касно да Звезда нападне Топ 8! Хемија поремећена довођењем Рочестија, о'Брајанта и Терија, хтели смо Гудурића...…

Човић: Није касно да Звезда нападне Топ 8! Хемија поремећена довођењем Рочестија, о'Брајанта и Терија, хтели смо Гудурића...…

Моззарт спорт 28.12.2020
Председник Црвене звезде каже да се брзо договорио с Дејаном Радоњићем око обнављања сарадње после три и по године. Отишао је Саша Обрадовић, али проблеми су остали. Други деби Дејана Радоњића на клупи Црвене звезде прошао… »
"Пореметили смо хемију довођењем њих тројице": Човић отворено о променама у Звезди - "нису се добро уклопили"

"Пореметили смо хемију довођењем њих тројице": Човић отворено о променама у Звезди - "нису се добро уклопили"

Мондо 28.12.2020
"Резултат је неубичајен за Звезду, али и Клиперси су изгубили са 51 разлике", рекао је Човић приликом гостовања у Јутарњем програму ТВ Прва. "Резултат је неубичајен за Звезду, али и Клиперси су изгубили са 51 разлике", рекао је… »
Човић: Три играча пореметила хемију, хтео сам Гудурића

Човић: Три играча пореметила хемију, хтео сам Гудурића

Нова 28.12.2020
Председник КК Црвена звезда, Небојша Човић, говорио је о актуелностима у клубу, који је недавно променио тренера. Отишао је Саша Обрадовић, наследио га је Дејан Радоњић, али је први меч био дебакл против Игокее. Дан касније… »

Вести дана »