Povezane vesti
"Otac me je naterao da pevam, ja sam hteo da budem..." Darko Lazić otkrio detalj koji malo ko zna
Blic 28.12.2020
Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana Lazića, koji je preminuo nakon komplikacija usled operacije smanjenja želuca, a kako je popularni pevač otkrio upravo je njegov tata zaslužan za pevačku karijeru s kojom se proslavio. Naime, Darko je… »
Lakše mi je kad nisam u kući, nekako zaboravim da ga nema: Darko Lazić ne može da se pomiri sa gubitkom, a njoj još nije…
Kurir 28.12.2020
Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana Lazića, koji je preminuo nakon komplikacija usled operacije smanjenja želuca, a kako je pevač otkrio još nije ćerki Loreni rekao da joj je deda preminuo. - Loreni još nismo rekli da joj je deda preminuo… »
Vesti dana »
Dve stvari koje bi trebalo da vam sleduju od poslodavca ako današnji praznik provodite radno: Dupla dnevnica izvesna
Blic pre 1 satjoš 71 povezana
Pao sneg u Beogradu: Prve pahulje viđene u ovom delu prestonice, evo šta Srbiju čeka do kraja dana - očekuje se vrlo hladno vreme
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
POKS: Niko od odgovornih za nesreću u Novom Sadu nije priveden, građani da izađu na protest
Novi magazin pre 5 satijoš 23 povezane
Debakl Alkaraza! Norvežanin "oduvao" Španca u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu
Večernje novosti pre 46 minutajoš 24 povezane