Povezane vesti
Lakše mi je kad nisam u kući, nekako zaboravim da ga nema: Darko Lazić ne može da se pomiri sa gubitkom, a njoj još nije rekao…
Kurir 28.12.2020
Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana Lazića, koji je preminuo nakon komplikacija usled operacije smanjenja želuca, a kako je pevač otkrio još nije ćerki Loreni rekao da joj je deda preminuo. - Loreni još nismo rekli da joj je deda preminuo, ali ne… »
"Otac me je naterao da pevam, ja sam hteo da budem..." Darko Lazić otkrio detalj koji malo ko zna
Blic 28.12.2020
Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana Lazića, koji je preminuo nakon komplikacija usled operacije smanjenja želuca, a kako je popularni pevač otkrio upravo je njegov tata zaslužan za pevačku karijeru s kojom se proslavio. Naime, Darko je ispričao… »
Vesti dana »

Dizel i benzin jeftiniji dva dinara: "Blic Biznis" saznaje! Ovo su nove cene goriva
Blic pre 57 minutajoš 30 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 3 satajoš 3 povezane

U Beogradu na vodi ubijen Filip Ivanović, osumnjičen za ubistva u Belvilu i u Crnoj Gori (VIDEO)
RTV pre 2 minutajoš 85 povezanih

Ispovest „Blokadera-teroristi“ o zatvorskim danima: Nisu nas slomili
Vreme pre 52 minutajoš 3 povezane

(Paparaco) stiže treća snajka: Igor Kojic na tatinom koncertu sa novom devojkom: Lepa brineta ponosno pozira u lozi
Blic pre 22 minutajoš 15 povezanih