Povezane vesti
"Htela je da imamo decu": Bivši dečko Sanje Vučić nastavlja da iznosi šok detalje iz veze: "Samo je trošila pare na…
Blic 28.12.2020
Bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević poverio se Mišelu Gvozdenoviću, priznao da mu nedostaje bivša devojka pevačica grupe "Hurricane" i otkrio nove detalje njihove veze. "Meni je jako krivo što sam raskinuo sa Sanjom. Mislio sam da će mi… »
Ljubio drugu pred kamerama, pa zakukao za Uragankom: Htela je decu, ali joj je smetala Višnjička banja! (video)
Mondo 28.12.2020
Nikola zaboravio i na rijaliti i na Aleksandru, pa se prisetio veze sa Sanjom Vučić. Nikola zaboravio i na rijaliti i na Aleksandru, pa se prisetio veze sa Sanjom Vučić Bivši dečko pevačice Sanje Vučić Nikola Đorđević, konačno je priznao pred… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz ove tri zemlje
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Vesić iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Naglo mu se pogoršalo zdravlje
Radio 021 pre 35 minutajoš 21 povezana
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 29 minutajoš 17 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 6 minutajoš 7 povezanih