Povezane vesti
Pevač iz pucnjave u Vrčinu imao legitimaciju EPA-e
Nova 28.12.2020
Patrola Interventne jedinice izašla je sinoć na teren po prijavi stanovnika naselja Vrčin, nakon što je rečeno da se iz vatrenog oružja čuje pucnjava. Na licu mesta pronađena je kesica droge i pištolj, a kod muškarca koji je bio angažovan da… »
Ko je Emil – pevač uhvaćen sa značkom policijske asocijacije
Nova 28.12.2020
Pevač koji je kod sebe imao službenu legitimaciju Evropske policijske asocijacije (EPA) je Emil Bota, poreklom iz Hrvatske, u Benkovcu, a koji trenutno živi u Beogradu. Oznaka pomenute asocijacije, koja inače liči na pravu policijsku značku, zatim… »
Pevač o pucnjavi u Vrčinu: Uzeli mi značku, mogu da ih tužim
Nova 28.12.2020
"Značku, koja je regularna, imam godinu i po dana kod sebe. Prijatelji policije su mi je uručili kao nekadašnjem bivšem članu i pripadniku policije. Legitimaciju nikada nisam zloupotrebio. Takođe sam redovan član tog udruženja, a to se može… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 24 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane