Повезане вести

Предраг Колувија пред судом негирао оптужбе: Узгајао сам органски канабис, не дрогу!

Предраг Колувија пред судом негирао оптужбе: Узгајао сам органски канабис, не дрогу!

Мондо 28.12.2020
Већински власник пољопривредног добра "Јовањица" Предраг Колувија данас је пред Специјалним судом у Београду негирао све наводе оптужнице, која га терети да је био организатор криминалне групе која је на том добру производила… »
Колувија на суђењу признао: Начелник полиције Митић ме терао да лажно оптужим Звонка Веселиновића и Андреја Вучића

Колувија на суђењу признао: Начелник полиције Митић ме терао да лажно оптужим Звонка Веселиновића и Андреја Вучића

Курир 28.12.2020
Већински власник пољопривредног добра "Јовањица" Предраг Колувија данас је пред Специјалним судом у Београду негирао све наводе оптужнице, која га терети да је био организатор криминалне групе која је на том добру производила… »
Случај "Јовањица": Предраг Колувија изнео одбрану пред Специјалним судом

Случај "Јовањица": Предраг Колувија изнео одбрану пред Специјалним судом

Блиц 28.12.2020
Предраг Колувија, већински власник пољопривредног добра "Јовањица", оптужен да је организовао криминалну групу која је неовлашћено производила и прдавала наркотике, почео је данас да износи одбрану пред Специјалним судом у… »
Колувија: Уочи хапшења “Јовањица” је надгледана дроновима

Колувија: Уочи хапшења “Јовањица” је надгледана дроновима

Нова 28.12.2020
Предраг Колувија, већински власник пољопривредног газдинства "Јовањица" на коме је крајем прошле године заплењено око четири тоне марихуане, изнео је данас своју одбрану у Специјалном суду у Београду, рекавши да му је цео… »
Колувија: Рекли су ми да зовем Стефановића док још могу

Колувија: Рекли су ми да зовем Стефановића док још могу

Нова 28.12.2020
У наставку суђења Предрагу Колувији, власнику пољопривредног газдинства "Јовањица" на коме је крајем прошле године заплењено око четири тоне опојне дроге, првооптужени се током изношења одбране осврнуо на тренутак хапшења… »
Јовањица: Колувијина представа на суђењу

Јовањица: Колувијина представа на суђењу

Нова 28.12.2020
Суђење већинском власнику пољопривредног газдинства "Јовањица" Предрагу Колувији и осталим оптуженим за недозвољену производњу и узгајање канабиса у вештачким условима, настављено је данас у Специјалном суду у Београду… »
Колувија данас износи одбрану: Пред Специјалним судом наставља се поступак против оптужених у случају “Јовањица”

Колувија данас износи одбрану: Пред Специјалним судом наставља се поступак против оптужених у случају “Јовањица”

Вечерње новости 28.12.2020
ПРЕД Специјалним судом у Београду данас се наставља суђење Предрагу Колувији (38), већинском власнику компаније "Јовањица", који је ухапшен 14. новембра 2019. због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и… »

Вести дана »