Povezane vesti
"Zvezda ima potencijal da izbaci Milan": Italijan iznenadio naciju, veruje u Stankovića i Marakanu!
Mondo 29.12.2020
Njegove reči iznenadile su navijače "rosonera". Njegove reči iznenadile su navijače "rosonera". Otkako je žreb za 1/16 finala Lige Evrope spojio italijanskog i srpskog velikana, mnogo se priča o tom okršaju. Crvena zvezda će igrati sa slavnim Milanom u… »
Italijanski skaut: Ne bi me čudilo da Zvezda izbaci Milan
Nova 29.12.2020
Prolazak Milana u osminu finala Lige Evrope nije toliko očigledan kako su neki pomislili posle žreba, i uopšte me ne bi iznenadilo da Crvena zvezda prođe dalje, izjavio je italijanski skaut Paolo Đerati. “Crvena zvezda ima potencijal i mogućnost da… »
"Ne bi me iznenadilo da zvezda prođe Milan": Poznati Italijan šokirao otadžbinu: Stadion u Beogradu je mitski
Sportal blic 28.12.2020
Manje od dva meseca ostalo je do dvomeča i u nokaut fazi u , a pažnja je već usmerena na te utakmice. Kako kod nas, tako i u Italiji gde se redovno piše o prvaku Srbije i nekadašnjem šampionu Evrope i sveta. "Tutomerkato" je napravio razgovor sa Paolom… »
Italijanski skaut govorio o zvezdi: Ne bi me iznenadilo da crveno-beli prođu dalje
Večernje novosti 28.12.2020
PROLAZAK Milana u osminu finala Lige Evrope nije toliko očigledan kako su neki pomislili posle žreba, i uopšte me ne bi iznenadilo da Crvena zvezda prođe dalje, izjavio je italijanski skaut Paolo Đerati. - Crvena zvezda ima potencijal i može da dovede… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 4 satijoš 61 povezana

Američka administracija povukla nominaciju Marka Brnovića za ambasadora u Srbiji
RTV pre 18 minutajoš 21 povezana

Pregovori ili ultimatumi: Koliko je realno da Trampov mirovni plan za Gazu da neki rezultat?
Euronews pre 53 minutajoš 24 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp odredio krajnji rok Hamasu za postizanje sporazuma
Euronews pre 4 satijoš 26 povezanih

Sneg izazvao velike probleme: Vanredna situacija u Novoj Varoši, delu Arilja i Ivanjici
Ozon press pre 13 minutajoš 23 povezane