Повезане вести
"Звезда има потенцијал да избаци Милан": Италијан изненадио нацију, верује у Станковића и Маракану!
Мондо 29.12.2020
Његове речи изненадиле су навијаче "росонера". Његове речи изненадиле су навијаче "росонера". Откако је жреб за 1/16 финала Лиге Европе спојио италијанског и српског великана, много се прича о том окршају. Црвена звезда ће… »
Италијански скаут: Не би ме чудило да Звезда избаци Милан
Нова 29.12.2020
Пролазак Милана у осмину финала Лиге Европе није толико очигледан како су неки помислили после жреба, и уопште ме не би изненадило да Црвена звезда прође даље, изјавио је италијански скаут Паоло Ђерати. “Црвена звезда има… »
"Не би ме изненадило да звезда прође Милан": Познати Италијан шокирао отаџбину: Стадион у Београду је митски
Спортал блиц 28.12.2020
Мање од два месеца остало је до двомеча и у нокаут фази у , а пажња је већ усмерена на те утакмице. Како код нас, тако и у Италији где се редовно пише о прваку Србије и некадашњем шампиону Европе и света. "Тутомеркато" је… »
Италијански скаут говорио о звезди: Не би ме изненадило да црвено-бели прођу даље
Вечерње новости 28.12.2020
ПРОЛАЗАК Милана у осмину финала Лиге Европе није толико очигледан како су неки помислили после жреба, и уопште ме не би изненадило да Црвена звезда прође даље, изјавио је италијански скаут Паоло Ђерати. - Црвена звезда има… »
Вести дана »
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана
Ово је милена (56) која је умрла у Турској: Предузетница се 20 дана борила за живот након што су јој грешком лекара пробушена црева током липосукције
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Палмин син на рођендану Јоване Јеремић: Далибор дошао са Дачићевим сином Луком - изљубили се са слављеницом
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане