Povezane vesti

"Zvezda ima potencijal da izbaci Milan": Italijan iznenadio naciju, veruje u Stankovića i Marakanu!

"Zvezda ima potencijal da izbaci Milan": Italijan iznenadio naciju, veruje u Stankovića i Marakanu!

Mondo 29.12.2020
Njegove reči iznenadile su navijače "rosonera". Njegove reči iznenadile su navijače "rosonera". Otkako je žreb za 1/16 finala Lige Evrope spojio italijanskog i srpskog velikana, mnogo se priča o tom okršaju. Crvena zvezda će igrati sa slavnim… »
Italijanski skaut: Ne bi me čudilo da Zvezda izbaci Milan

Italijanski skaut: Ne bi me čudilo da Zvezda izbaci Milan

Nova 29.12.2020
Prolazak Milana u osminu finala Lige Evrope nije toliko očigledan kako su neki pomislili posle žreba, i uopšte me ne bi iznenadilo da Crvena zvezda prođe dalje, izjavio je italijanski skaut Paolo Đerati. “Crvena zvezda ima potencijal i mogućnost… »
"Ne bi me iznenadilo da zvezda prođe Milan": Poznati Italijan šokirao otadžbinu: Stadion u Beogradu je mitski

"Ne bi me iznenadilo da zvezda prođe Milan": Poznati Italijan šokirao otadžbinu: Stadion u Beogradu je mitski

Sportal blic 28.12.2020
Manje od dva meseca ostalo je do dvomeča i u nokaut fazi u , a pažnja je već usmerena na te utakmice. Kako kod nas, tako i u Italiji gde se redovno piše o prvaku Srbije i nekadašnjem šampionu Evrope i sveta. "Tutomerkato" je napravio razgovor sa… »
Italijanski skaut govorio o zvezdi: Ne bi me iznenadilo da crveno-beli prođu dalje

Italijanski skaut govorio o zvezdi: Ne bi me iznenadilo da crveno-beli prođu dalje

Večernje novosti 28.12.2020
PROLAZAK Milana u osminu finala Lige Evrope nije toliko očigledan kako su neki pomislili posle žreba, i uopšte me ne bi iznenadilo da Crvena zvezda prođe dalje, izjavio je italijanski skaut Paolo Đerati. - Crvena zvezda ima potencijal i može da… »

Vesti dana »