Повезане вести

Камала Харис примила вакцину против коронавируса

Камала Харис примила вакцину против коронавируса

Нова 29.12.2020
Будућа америчка потпредседница Камала Харис је у Вашингтону примила прву дозу вакцине против коронавируса произвођача Модерна, и позвала Американце да се вакцинишу. “Желим све да подстакнем да се вакцинишу. То је релативно… »
Будућа потпредседница САД Камала Харис добила вакцину против коронавируса

Будућа потпредседница САД Камала Харис добила вакцину против коронавируса

Нови магазин 29.12.2020
Будућа америчка потпредседница Камала Харис (Харрис) данас је у Вашингтону примила прву дозу вакцине против коронавируса производјача Модерна и позвала Американце да се вакцинишу. "Желим све да подстакнем да се вакцинишу. То је… »
Камала Харис примила Модернину вакцину

Камала Харис примила Модернину вакцину

РТВ 29.12.2020
ВАШИНГТОН - Изабрана потпредседница САД Камала Харис је данас примила прву дозу Модернине вакцине против коронавируса пред ТВ камерама. "То је било лако. Хвала вам. Једва да сам осетила убод", рекла је Харисова након што је… »
"Једва да сам ишта осетила": Камала Харис примила вакцину компаније "Модерна" (видео)

"Једва да сам ишта осетила": Камала Харис примила вакцину компаније "Модерна" (видео)

Блиц 29.12.2020
Камала Харис, изабрана америчка потпредседница, и њен супруг Даглас Емхов примили су вакцину против корона вируса коју су заједнички произвели фармацеутска компанија Модерна и амерички Национални институт за здравље (НИХ)… »
Ово је било лако: Камала Харис примила вакцину против короне (фото)

Ово је било лако: Камала Харис примила вакцину против короне (фото)

Вечерње новости 29.12.2020
ИЗАБРАНА потпредседница САД Камала Харис и њен супруг Даг Емоф примили су прве дозе Модернине вакцине против корона вируса. Харис је то учинила пред камерама како би подигла свест код људи и улила им поверење, јављају… »
Камала Харис ће се вакцинисати: Бајденов тим најавио уживо пренос

Камала Харис ће се вакцинисати: Бајденов тим најавио уживо пренос

Вечерње новости 29.12.2020
ИКЗАБРАНА потпредседница САД Камала Харис и њен супруг Даглас Емхоф ће примити вакцину против корона вируса у Вашингтону у уторак, рекао је Бајденов транзициони тим за СиЕнЕн. Тренутак када Харис прима вакцину биће преношен… »

Вести дана »