Povezane vesti

Majka koja je bacila bebu u WC već bila pod istragom

Nova 29.12.2020
Danijela B. (28) iz Mokrina, koja se u ponedeljak porodila u poljskom toaletu pored svoje kuće, trenutno se nalazi na lečenju u bolnici u Kikindi, a dečak se oporavlja. Inače, kako nezvanično saznajemo, ona je pre pet godina bila pod istragom zbog… »

Bila pod istragom zbog mrtve bebe: Jezivi detalji iz prošlosti majke iz Mokrina

Večernje novosti 29.12.2020
DANIJELA B. (28) iz Mokrina, koja se u ponedeljak porodila u poljskom toaletu pored svoje kuće, nalazi se na lečenju u Opštoj bolnici u Kikindi, dok je dečak, koji je pronađen u rupi klozeta, na oporavku u Novom Sadu. On je u stabilnom stanju i bez… »

Suprug porodilje iz Mokrina otkrio jezive detalje: Danijela nije htela da baci našeg sina u poljski WC! Isplivala mračna…

Kurir 29.12.2020
Nenad Baukov (38) iz Mokrina tvrdi da nije tačno da je njegova supruga Danijela (28) bacila njihovog sina u poljski WC u kom se porodila u ponedeljak tokom prepodnevnih sati. Kaže i da nije znao da je Danijela trudna iako sa njom ima četvoro dece. -… »

Beba koja je bačena u klozet u stabilnom stanju

Nova 29.12.2020
Dečak kojeg je majka Danijela B. (28) u ponedeljak rodila u poljskom klozetu kod svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde nalazi se na lečenju na Klinici za pedijatriju u Novom Sadu i u stabilnom je stanju. Kako je za “ Novosti” izjavila upravnica ove… »

Porodila se u poljskom toaletu, pa ostavila bebu: Evo u kakvom je stanju mališan, oglasili se iz bolnice

Večernje novosti 29.12.2020
DEČAK kojeg je majka Danijela B. (28) u ponedeljak rodila u poljskom klozetu kod svoje kuće u Mokrinu kod Kikinde nalazi se na lečenju na Klinici za pedijatriju u Novom Sadu i u stabilnom je stanju. Kako je za “Novosti” izjavila upravnica ove… »

Vesti dana »