Povezane vesti

Vučić posetio Zaječar: Nema ni jednog mesta na svetu koje je lepo kao naša Srbija, ulagaćemo sve što možemo (video)

Vučić posetio Zaječar: Nema ni jednog mesta na svetu koje je lepo kao naša Srbija, ulagaćemo sve što možemo (video)

Srbija danas 29.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Zaječar, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike. Kako se navodi, Vučić će prvo obići završne radove na rekonstrukciji Osnovne škole "Hajduk Veljko" i sportske… »
"Ne igram se besmislenim izjavama, ostajem pri stavu da priznanja Kosova nema dok sam ja predsednik"

"Ne igram se besmislenim izjavama, ostajem pri stavu da priznanja Kosova nema dok sam ja predsednik"

Telegraf 29.12.2020
- Mi želimo politiku mira i stabilnosti, štiteći istovremeno naše nacionalne interese - zaključio je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Zaječar, gde je obišao završne radove na rekonstrukciji Osnovno škole "Hajduk… »
Ovo će biti novi raj za nekretnine u Srbiji: "Kvadrat je sad 500 evra, ali će ići na 900"

Ovo će biti novi raj za nekretnine u Srbiji: "Kvadrat je sad 500 evra, ali će ići na 900"

Telegraf 29.12.2020
"Ljudi koji ovde žive treba da znaju, ako je kvadrat 500 evra, skočiće na 700, a ako je 700, skočiće na 920 evra", naveo je predsednik Srbije danas u obilasku Zaječara. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je danas tri mesta u gradu… »
Predsednik Srbije najavio dalja ulaganja u Timočki okrug

Predsednik Srbije najavio dalja ulaganja u Timočki okrug

Glas Zaječara 29.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će država nastaviti ulaganja u Zaječar i Timočki okrug, a predviđena su ulaganja od 73 miliona evra. „Trudimo se da ulažemo u Zaječar i videćete svake godine sve više. Povećavamo plate i… »

Vesti dana »