Повезане вести

Кино Колом отворено о свему: Звезда је показала велико интересовање, лепо је бити тамо где те желе

Кино Колом отворено о свему: Звезда је показала велико интересовање, лепо је бити тамо где те желе

Вечерње новости 29.12.2020
ШПАНСКИ кошаркаш Кино Колом стигао је у Црвену звезду како би покушао да поправио организаторске способности екипе. Овај 32-годишњак је говорио за "Ласпровинциас.ес" о Валенсији, али како је прихваћен у новом клубу. Важну улогу… »
Селектор Шпаније му помогао да стигне у Звезду, пресудио је веома битан детаљ!

Селектор Шпаније му помогао да стигне у Звезду, пресудио је веома битан детаљ!

Спортске.нет 29.12.2020
Шпански кошаркаш Кино Колом стигао је као појачање Црвене звезде док је тренер екипе био Саша Обрадовић. Сада се у интервјуу за Ласпровинциас 32-годишњи плејмејкер осврнуо на то како се снашао у Београду. "Прихватили су ме јако… »
Интервју Кина Колома: Репрезентација ми помогла да нађем клуб, Звезда била стрпљива

Интервју Кина Колома: Репрезентација ми помогла да нађем клуб, Звезда била стрпљива

Моззарт спорт 29.12.2020
“Када сам видео њихово интересовање које имају да ме сачекају и да не траже другог играча, то је био кључ да знам да је то место где желим да будем”. Кино Колом је дошао је у Црвену звезду како би појачао организаторске… »

Вести дана »