Повезане вести
Анастасија Ражнатовић: „МОЛИМ се за Петрињу”
Свет & Скандал 29.12.2020
Снажан земљотрес погодио је данас Хрватску нешто после 12 сати, а који се осетио и у Србији. Многе јавне личности су реаговале објавама на друштвеним мрежама. Једна од њих је и Анастасија Ражнатовић. – Кад нисам пала са… »
Познати осетили земљотрес! Забринути: Мислила сам да халуцинирам, замало да паднем са столице! (видео)
Курир 29.12.2020
Хрватску је погодио нови земљотрес, а потреси осетили су се минут касније и у Београду и околини. Познате личности поделиле су на мрежама да су осетиле земљотрес, а многи су мислили да им се "привиђа". У тренутку земљотреса… »
Шокирани изгледом: Кеба се сликао у сауни, а сви коментаришу његове истетовиране обрве и говоре да није исти човек (фото)
Блиц 29.12.2020
Певач Драган Којић Кеба објавио је селфи из сауне и изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама. Наиме, Кеба је позирао у баде мантилу, а јасно су се виделе истетовиране обрве. - Први пут сам осетио земљотрес у сауни… »
Љуљање сам осетио у сауни: Драган Којић Кеба се након земљотреса огласио из спа центра! (фото)
Мондо 29.12.2020
Певач се одмах јавио својим пратиоцима! Певач се одмах јавио својим пратиоцима! Након земљотреса који је у поподневним часовима погодио Београд, на свом Фејсбуку огласио се Драган Којић Кеба. Он је поделио фотку на којој је… »
Вести дана »
Тинејџер (19) БМВ-ом покосио девојчицу (13)?! Са повредама опасним по живот превезена у болницу, младић је ударио на пешачком
Блиц пре 3 сатајош 5 повезаних
Одржана почасна артиљеријска паљба поводом Дана државности на Калемегдану
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Станковић задовољан резултатом, али не и игром: „Доста неизнуђених грешака…“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана