Povezane vesti
Albanski ministar spoljnih poslova Cakaj podneo ostavku
RTV 29.12.2020
TIRANA - Albanski ministar inostranih poslova Gent Cakaj podneo je danas ostavku. Cakaj je tu vest objavio na svom Tviter nalogu, ne navodeći razloge ostavke. "Predao sam danas ostavku premijeru (Ediju) Rami kao vršilac dužnosti ministra za Evropu i… »
Ministar inostranih poslova Albanije podnio ostavku
Slobodna Evropa 29.12.2020
“S obzirom da je Albanija na pragu izborne kampanje, ja ne želim da se angažujem kao kandidat za poslanika i smatram da je poglavlje moje službe na čelu albanske diplomatije završeno", napisao je Gant Cakaj, ministar inostranih poslova Albanije na… »
Albanski ministar spoljnih poslova podneo ostavku
RTS 29.12.2020
Albanski ministar inostranih poslova Gent Cakaj podneo je neopozivu ostavku. Cakaj je tu vest objavio na svom Tviter nalogu, ne navodeći razloge ostavke. "Predao sam danas ostavku premijeru Rami kao vršilac dužnosti ministra za Evropu i spoljne… »
Vesti dana »
Novi Sad: Policija ispituje navode o brutalnosti nad penzionerom, protest opozicije ispred suda
BBC News pre 42 minutajoš 26 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
Insajder pre 48 minutajoš 23 povezane
Eksplozija u livnici u Čoki: Oglasio se Klinički centar Vojvodine o stanju povređenih
Danas pre 25 minutajoš 19 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Novi magazin pre 2 satajoš 18 povezanih