Povezane vesti

SPC: U zemljotresu značajno oštećeni pravoslavni objekti

SPC: U zemljotresu značajno oštećeni pravoslavni objekti

RTV 29.12.2020
PETRINJA - U zemljotresu koji je danas pogodio Hrvatsku srpski pravoslavni hramovi i parohijski domovi u Petrinji i Sisku pretrpeli su značajna oštećenja, saopšteno je večeras iz Srpske pravoslavne crkve (SPC). ''Oštećenja na hramu Svete Petke i… »
Čuju se snažni praskovi unutar zemlje! Dramatična ispovest srpskog paroha iz Petrinje: Automobil nam se okretao na sve…

Čuju se snažni praskovi unutar zemlje! Dramatična ispovest srpskog paroha iz Petrinje: Automobil nam se okretao na sve…

Kurir 29.12.2020
Saša Umićević petrinjski paroh kažeda je potres bio stravičan. U tom trenutku nalazio se u autu ispred kuće gde je privremeno preselio porodicu jer je Parohijski dom u Petrinji u jučerašnjem potresu već znatno stradao. Mislio je u tom momentu… »
Srpski paroh iz razorene Petrinje: Stravično je, još se trese, u prekidu su veze sa Srbima

Srpski paroh iz razorene Petrinje: Stravično je, još se trese, u prekidu su veze sa Srbima

Sputnik 29.12.2020
Bilo je strašno, posebno ovaj poslednji udar. Sada se neprekidno čuju sirene, svuda su vatrogasci, kola hitne pomoći, ima dosta povređenih. Ne znam šta je sa Srbima u okolnim selima, veze su u prekidu, mi smo dobro, hvala Bogu. Prošli smo bez… »
Srpski paroh iz Petrinje: Stravično je, još se trese, u prekidu su veze sa Srbima

Srpski paroh iz Petrinje: Stravično je, još se trese, u prekidu su veze sa Srbima

Večernje novosti 29.12.2020
BILO je strašno, posebno ovaj poslednji udar. Sada se neprekidno čuju sirene, svuda su vatrogasci, kola hitne pomoći, ima dosta povređenih. Ne znam šta je sa Srbima u okolnim selima, veze su u prekidu, mi smo dobro, hvala Bogu. Prošli smo bez… »

Vesti dana »