Повезане вести
СПЦ: У земљотресу значајно оштећени православни објекти
РТВ 29.12.2020
ПЕТРИЊА - У земљотресу који је данас погодио Хрватску српски православни храмови и парохијски домови у Петрињи и Сиску претрпели су значајна оштећења, саопштено је вечерас из Српске православне цркве (СПЦ). ''Оштећења на… »
Чују се снажни праскови унутар земље! Драматична исповест српског пароха из Петриње: Аутомобил нам се окретао на све стране!…
Курир 29.12.2020
Саша Умићевић петрињски парох кажеда је потрес био стравичан. У том тренутку налазио се у ауту испред куће где је привремено преселио породицу јер је Парохијски дом у Петрињи у јучерашњем потресу већ знатно страдао. Мислио је… »
Српски парох из разорене Петриње: Стравично је, још се тресе, у прекиду су везе са Србима
Спутник 29.12.2020
Било је страшно, посебно овај последњи удар. Сада се непрекидно чују сирене, свуда су ватрогасци, кола хитне помоћи, има доста повређених. Не знам шта је са Србима у околним селима, везе су у прекиду, ми смо добро, хвала Богу… »
Српски парох из Петриње: Стравично је, још се тресе, у прекиду су везе са Србима
Вечерње новости 29.12.2020
БИЛО је страшно, посебно овај последњи удар. Сада се непрекидно чују сирене, свуда су ватрогасци, кола хитне помоћи, има доста повређених. Не знам шта је са Србима у околним селима, везе су у прекиду, ми смо добро, хвала Богу… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 44 минутајош 44 повезане

Уживо цео град у пламену, одјекују експлозије! Израелска војска свом снагом ударила на Газу, више од 300.000 људи побегло: "Они вриште, ово је геноцид!" (фото, видео)
Блиц пре 9 минутајош 34 повезане

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 1 сатјош 24 повезане

Истражна комисија уједињених нација: "Израел спроводи геноцид у Гази!"
Курир пре 3 сатајош 25 повезаних