Повезане вести

Кон: Доживео сам да се колима залећу на мене - нагло закочили и трубили

Кон: Доживео сам да се колима залећу на мене - нагло закочили и трубили

Радио 021 29.12.2020
Епидемиолог Предраг Кон рекао је да се данас неко аутомобилом залетео на њега, потом нагло закочио трубећи. "Данас сам на улици доживео нагло залетање аутомобилом на мене, а затим кочење и трубљење свом снагом", изјавио је… »
Аутомобилом се залетели на кона: Доктор открио какав узас је доживео данас на улици!

Аутомобилом се залетели на кона: Доктор открио какав узас је доживео данас на улици!

Курир 29.12.2020
Предраг Кон је данас говорећи на седници кризног штаба рекао да је "забрана дочека изнуђена мера због ове ситуације. Он је рекао да је велики број оних који сматрају да није требало ништа радити, већ пустити да све буде као и… »
Др Кон: "Доживео сам данас да се залећу у мене колима, трубе ми и коче преда мном"

Др Кон: "Доживео сам данас да се залећу у мене колима, трубе ми и коче преда мном"

Блиц 29.12.2020
"Ја сам данас доживео нагло залетање аутомобила, трубљење и кочење преда мном. Има оних који су против мера, очигледно. Али ја себе могу да погледам мирно у огледало. И то исто мислим за Кризни штаб - казао је епидемиолог… »
Кон: Доживео сам да се аутомобил нагло залетео на мене

Кон: Доживео сам да се аутомобил нагло залетео на мене

Спутник 29.12.2020
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је да се данас током вожње једна особа залетела на њега и нагло закочила, а потом трубила. Он је то саопштио на конференцији за новинаре Кризног штаба на којој су… »
Залетели се аутомобилом на кона! Доктор открио шта му се десило данас на улици, Лончар тражи хитну реакцију

Залетели се аутомобилом на кона! Доктор открио шта му се десило данас на улици, Лончар тражи хитну реакцију

Мондо 29.12.2020
Предраг Кон је данас говорећи на седници кризног штаба рекао да је "забрана дочека изнуђена мера због ове ситуације", али и открио шта је доживео у саобраћају. Предраг Кон је данас говорећи на седници кризног штаба рекао да је… »
Др Кон: Аутомобил се залетео на мене, Лончар: Вандализам

Др Кон: Аутомобил се залетео на мене, Лончар: Вандализам

Нова 29.12.2020
"Ја сам данас доживео нагло залетање аутомобила, кочење и трубљење свом снагом на улици", рекао је данас на конференцији за новинаре Кризног штаба др Предраг Кон. Кон је говорио о инциденту образлажући одлуку о забрани… »
Залетео се аутом на доктора Кона! Епидемиолог жртва вандалског понашања, министар одмах реаговао

Залетео се аутом на доктора Кона! Епидемиолог жртва вандалског понашања, министар одмах реаговао

Вечерње новости 29.12.2020
ТОКОМ данашње конференције Кризног штаба министар здравља Златибор Лончар оштро је реаговао након нове провокације на рачун епидемиолога Предрага Кона. Наиме, данас се непознати мушкарац залетео аутомобилом на др Кона, а након… »
Аутомобил се залетео на Предрага Кона!

Аутомобил се залетео на Предрага Кона!

Ало 29.12.2020
На данашњој конференцији за новинаре, члан Кризног штаба, Предраг Кон изнео је, осим детаља везаних за вирус корона, једну непријатну ситуацију која му се данас десила. Предраг Кон је одговарајући на питања новинара, навео… »

Вести дана »