Повезане вести
Излетео као фурија и бесан напустио белу кућу! Јањуш згрожен Мајиним понашањем: Након жестоке свађе поручио једно! (видео)…
Курир 29.12.2020
Марко Јањушевић Јањуш излетео је из Беле куће, након што је Маја Маринковић уручила порцију шлага Александри Николић, због чега је побеснео. - Мука ми је више будалетине! Хоће да ме завађа са људима овде, свакога мрзи… »
Хаос у задрузи: Залепила је шлагом по фаци из све снаге! Скочила да је јури по кући и гађала је шољом! (видео)
Мондо 29.12.2020
Није могла да јој прећути. Није могла да јој прећути. Учесници Задруге играли су игру у којој је требало да изаберу најподлију особу и да јој залепе шлаг у лице, а током игре дошло је до жестоке свађе између Александре Николић и… »
Зола направио перформанс, па казнио бившу ташту! Частио Марију Кулић порцијом шлага, а она га похвалила! Хит (видео)
Курир 29.12.2020
У току је игрица "Шлаг у фацу" која је данас помутила конце многима, а следећи задругар који има прилику да залепи шлаг особи коју најмање воли, јесте Лазар Чолић Зола. - Има пар људи којима ја могу да се светим, а овог пута… »
Обратио се бившој жени усред емисије: Маја залепила шлаг Александри у фацу, Јањуш изгорео, па поручио Ени и Круни: Срамота ме…
Курир 29.12.2020
У току је игрица "Шлаг у фацу" која је данас помутила конце многима, а следећи задругар који има прилику да залепи шлаг особи коју најмање воли, јесте Маја Маринковић. - Ја ћу одрадити задатак како је писао у писму, и нећу бити… »
Вести дана »

Данас топло, али следи преокрет Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Ало пре 1 сатјош 7 повезаних

Вучић код цара: Председник Србије се састао са Нарухитом у царској палати у Токију: Важни економски споразуми
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Остварење америчког сна у Србији кошта нас око милион евра
Блоомберг Адриа пре 8 минутајош 1 повезана