Povezane vesti
Irfan Mensur bio je 13 dana na kiseoniku: Od doktorke dobio najlepšu poruku u životu na izlasku iz bolnice!
Mondo 29.12.2020
Kako je ranije ispričao slučajno je saznao da je oboleo, a stanje mu se brzo pogoršalo. Kako je ranije ispričao slučajno je saznao da je oboleo, a stanje mu se brzo pogoršalo. Irfan Mensur uspešno se izborio sa koronom, a zbog virusa bio je… »
Irfan Mensur 13 dana bio je na kiseoniku zbog korone, pa progovorio: Doktorka mi je napisala najlepšu poruku u mom životu!
Kurir 29.12.2020
Glumac Irfan Mensur detaljno je opisao borbu sa korona virusom. Irfan Mensur otkriva da je najlepša poruka koju je u životu dobio bila na otpusnoj listi kada je doktorka napisala "Prošao si". "Imam sreću da sam vrlo brzo povratio energiju, jer je gubitak… »
Vesti dana »
Privreda u drugom tromesečju skočila čak 3,8 odsto, tvrdi RZS – više nego što je ranije procenio
Nova ekonomija pre 39 minutajoš 29 povezanih
Tužilaštvo u Subotici o slučaju Kanjiža: Vodi se istraga protiv sedam osoba zbog sumnje da su trgovali eksplozivom
Insajder pre 14 minutajoš 32 povezane
Vučić sa učesnicima obelažavanja 65. godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih
RTS pre 14 minutajoš 48 povezanih