Повезане вести
Ана Ивановић: Деци сам забранила да гледају ТВ
Нова 30.12.2020
Бивша тенисерка Ана Ивановић ретко прича о свом приватном животу, а сада је у емисији "Спортлигхт" открила на који начин она и фудбалер Бастијан Швајнштајгер васпитавају синове Леона и Луку. “Ја сам искључива да деца немају ни… »
"Деци сам забранила да гледају ТВ и да користе телефоне": Ана Ивановић открила како васпитава синове, на једно их све време…
Блиц 30.12.2020
Бивша тенисерка Ана Ивановић приватни живот држи далеко од очију јавности. Она и њен супруг Бастијан Швајнштајгер родитељи су два дечака - Леона и Луке, а лепа Ана је сад открила како васпитава своју децу и како се сналази у… »
Ана и швајни васпитавају децу мало другачије: Нема телефона, нема таблета, нема телевизора
Мондо 30.12.2020
Неки би рекли, старомодно васпитање, али "геџети" деци стварно нису потребни. Неки би рекли, старомодно васпитање, али "геџети" деци стварно нису потребни Бивша тенисерка, гренд слем шампионка и репрезентативка Србије Ана… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 18 минутајош 25 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних
БИРН: И сељаци под надзором - БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Н1 Инфо пре 4 сатијош 8 повезаних
КК Партизан: Утакмица са Бајерном под посебном лупом Евролиге
Недељник пре 43 минутајош 29 повезаних