Povezane vesti
Ana Ivanović: Deci sam zabranila da gledaju TV
Nova 30.12.2020
Bivša teniserka Ana Ivanović retko priča o svom privatnom životu, a sada je u emisiji "Sportlight" otkrila na koji način ona i fudbaler Bastijan Švajnštajger vaspitavaju sinove Leona i Luku. “Ja sam isključiva da deca nemaju ni iPad, ni iPhone, ni TV… »
"Deci sam zabranila da gledaju TV i da koriste telefone": Ana Ivanović otkrila kako vaspitava sinove, na jedno ih sve vreme…
Blic 30.12.2020
Bivša teniserka Ana Ivanović privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger roditelji su dva dečaka - Leona i Luke, a lepa Ana je sad otkrila kako vaspitava svoju decu i kako se snalazi u uslovima pandemije. - Ja… »
Ana i švajni vaspitavaju decu malo drugačije: Nema telefona, nema tableta, nema televizora
Mondo 30.12.2020
Neki bi rekli, staromodno vaspitanje, ali "gedžeti" deci stvarno nisu potrebni. Neki bi rekli, staromodno vaspitanje, ali "gedžeti" deci stvarno nisu potrebni Bivša teniserka, grend slem šampionka i reprezentativka Srbije Ana Ivanović svoj privatni život… »
Vesti dana »

Studenti i građani u Beogradu i Novom Sadu obeležavaju godišnjicu Oluje
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 11 satijoš 27 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 9 satijoš 22 povezane