Повезане вести

Аца Лукас ПРОКОЦКАО 200.000 евра за ЈЕДНО вече!

Аца Лукас ПРОКОЦКАО 200.000 евра за ЈЕДНО вече!

Свет & Скандал 30.12.2020
Певач Аца Лукас изјавио је да када се коцкао за једно вече изгубио чак 200.000 евра. Лукас је одмах додао и да је он те паре зарадио, а још раније Лукас је причао како је током певачке каријере зарадио око милион евра. Ово је… »
Прокоцкао 200.000 евра за вече, па испрозивао певаче: Срам их било - имају по пет станова, а траже помоћ државе!

Прокоцкао 200.000 евра за вече, па испрозивао певаче: Срам их било - имају по пет станова, а траже помоћ државе!

Мондо 30.12.2020
Певач Аца Лукас открио да је бацио паре на коцку, али их је и "сам зарадио" Певач Аца Лукас открио да је бацио паре на коцку, али их је и "сам зарадио" Певач Аца Лукас једном приликом је изјавио да је током каријере зарадио око… »
Аца Лукас открио колико је новца изгубио на коцки! А онда испрозивао певаче који траже помоћ: Ја сам бар имао тезге па сам…

Аца Лукас открио колико је новца изгубио на коцки! А онда испрозивао певаче који траже помоћ: Ја сам бар имао тезге па сам…

Курир 30.12.2020
Певач Аца Лукас био је гост код Огњена Амиџића, а том приликом је истакао када је погазио своју реч првом приликом. На ред је дошла и игра "Одговорај или", а ако не одговоре морају да певају. "Наведи најгору ситуацију кад си… »

Вести дана »