Повезане вести

Вртоглава сума: Аца Лукас открио колико је новца изгубио на коцки, па испрозивао колеге! (видео)

Вртоглава сума: Аца Лукас открио колико је новца изгубио на коцки, па испрозивао колеге! (видео)

Вечерње новости 30.12.2020
ПЕВАЧ Аца Лукас открио је за тв Пинк да је губио на коцки велики новац. - Рекао сам да нећу никад да коцкам кад сам изгубио велике паре, па сам опет. Губио сам и по 200 хиљада. Ја сам бар имао тезге па сам изгубио, а ови људи… »
Аца Лукас ПРОКОЦКАО 200.000 евра за ЈЕДНО вече!

Аца Лукас ПРОКОЦКАО 200.000 евра за ЈЕДНО вече!

Свет & Скандал 30.12.2020
Певач Аца Лукас изјавио је да када се коцкао за једно вече изгубио чак 200.000 евра. Лукас је одмах додао и да је он те паре зарадио, а још раније Лукас је причао како је током певачке каријере зарадио око милион евра. Ово је… »
Прокоцкао 200.000 евра за вече, па испрозивао певаче: Срам их било - имају по пет станова, а траже помоћ државе!

Прокоцкао 200.000 евра за вече, па испрозивао певаче: Срам их било - имају по пет станова, а траже помоћ државе!

Мондо 30.12.2020
Певач Аца Лукас открио да је бацио паре на коцку, али их је и "сам зарадио" Певач Аца Лукас открио да је бацио паре на коцку, али их је и "сам зарадио" Певач Аца Лукас једном приликом је изјавио да је током каријере зарадио око… »
Аца Лукас открио колико је новца изгубио на коцки! А онда испрозивао певаче који траже помоћ: Ја сам бар имао тезге па сам…

Аца Лукас открио колико је новца изгубио на коцки! А онда испрозивао певаче који траже помоћ: Ја сам бар имао тезге па сам…

Курир 30.12.2020
Певач Аца Лукас био је гост код Огњена Амиџића, а том приликом је истакао када је погазио своју реч првом приликом. На ред је дошла и игра "Одговорај или", а ако не одговоре морају да певају. "Наведи најгору ситуацију кад си… »

Вести дана »