Повезане вести

Велике суме су у питању: Јана проговорила о бакшишу на слављима, она и Ђани су најтраженији певачи!

Велике суме су у питању: Јана проговорила о бакшишу на слављима, она и Ђани су најтраженији певачи!

Мондо 30.12.2020
Објаснила је и како се распоређује зарађени бакшиш. Објаснила је и како се распоређује зарађени бакшиш. Певачица Јана Тодоровић недавно је изненадила све новим изгледом, а до сада је успела да смрша тринаест килограма. Једна је… »
Ја сам једна од најтраженијих певачица! Јана проговорила о бакшишу који зарађује на наступима: Велике су суме у питању!

Ја сам једна од најтраженијих певачица! Јана проговорила о бакшишу који зарађује на наступима: Велике су суме у питању!

Курир 30.12.2020
Фолк певачица Јана Тодоровић већ годинама траје на небу, а сада је открила да јој импонују приче како је добро плаћена, као и да јој позива за наступе никада не мањка: - Мене радује та прича, јер сам већ толико година на… »
"Мама је оставила посао због мене": Александра Пријовић открила непознате детаље и проговорила о проширењу породице:"Волела…

"Мама је оставила посао због мене": Александра Пријовић открила непознате детаље и проговорила о проширењу породице:"Волела…

Блиц 30.12.2020
Певачица Александра Пријовић је искрено говорила о плановима за будућност и признала да је, упркос пандемији корона вируса, претходна година била најлепша за њу јер је могла доста времена да проведе са својим наследником. "Мени… »

Вести дана »