Povezane vesti
"Nadam se da moja žena nije gledala": Skandalozna proslava gola u Bundesligi šokirala svet! Videlo se i ono što nikako nije…
Sportal blic 30.12.2020
Fudbaler paragvajskog Klub Guaranija na šokantan način proslavio je odlučujući gol za trijumf svog tima protiv ekipe Libertada (3:2). Kao i protiv pre pet godina, kada je u 89. minutu golom za 3:1 u dresu Augzburga sprečio crno-bele da se domognu… »
Skandal! Dao gol pa pokazao penis: Čovek koji je izbacio Partizan iz Lige Evrope šokirao naciju uživo! (video)
Mondo 30.12.2020
"Samo da ne vidi moja žena, jer će me grditi." "Samo da ne vidi moja žena, jer će me grditi." Skandal o kojem bruji Paragvaj! Raul Bobadilja je pre nekoliko godina učinio da ga zapamte navijači Partizana, a sada se našao u centru pažnje kada je… »
Vesti dana »
Osmaci koji nisu polagali završni ispit u junskom roku danas polažu test iz srpskog jezika
N1 Info pre 36 minutajoš 14 povezanih
Sunčano i toplo, a onda zahlađenje: Kakvo nas vreme očekuje do kraja dana
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih
uživo Nove pretnje sa Bliskog istoka: Iran najavljuje „strateška iznenađenja“, Erdogan poziva na otvaranje Ormuza
NIN pre 31 minutajoš 13 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem: Na Preševu i Gostunu čeka se po 20 minuta, potpune obustave na dva važna putna pravca u Srbiji
RINA pre 46 minutajoš 11 povezanih
Srbija misli na šampione! Adriana Vilagoš dobija nagradu za bronzu na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 31 minutajoš 16 povezanih