Povezane vesti
Veljača: Trčala sam u spavaćici do svog deteta nakon potresa
Nova 30.12.2020
Glumica i scenaristkinja Jelena Veljača oglasila se nakon jučerašnjeg snažnog zemljotresa koji je pogodio Sisak, Petrinju i okolinu, a osetio se van granica Hrvatske. Ona je u objavi na Instagramu opisala kako je doživela trenutak potresa jačine 6,2 po… »
"Trčala sam u spavaćici do svog deteta, bez daha": Glumica Jelena Veljača preplašena posle zemljotresa
Blic 30.12.2020
Glumica i scenaristkinja Jelena Veljača takođe se oglasila nakon jučerašnjeg snažnog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku i otkrila da se u tom trenutku nalazila u Zagrebu. Ona je otkriva da je bila jako uplašena tokom potresa jačine 6,2 po Rihteru… »
Vesti dana »
Đedović Handanović o NIS-u: Srbija će svoj konačan predlog MOL-u dati do kraja dana, očekujemo odgovor u ponedeljak
NIN pre 21 minutajoš 18 povezanih
U Srbiji danas pre podne sunčano, posle podne pljuskovi i grmljavina, temperatura do 26 stepeni
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Tramp: Nadam se da će odnosi sa Kinom biti još jači; Si: Dogovor o održavanju stabilnih ekonomskih i trgovinskih veza
RTV pre 16 minutajoš 14 povezanih
Vučić: Odbio sam poziv na glamuroznu proslavu odcjepljenja od moje Srbije
SEEbiz pre 2 satajoš 11 povezanih
Apostolovski: Tramp i Si razgovaraju kako da se podeli ranč zvani Planeta; Sretenović: To ne znači sukob
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih