Povezane vesti
Slađa otvorila dušu o Vesni Đogani, a evo šta kaže o svom partneru
Vesti online 30.12.2020
Slađa Delibašić na estradnoj sceni je ukupno tri decenije, ali se poslednjih godina više posvetila privatnom biznisu. Osim brojnih hitova koje je snimila u karijeri, njen privatni život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i suprugom Vesnom… »
"Nismo kao sestre": Slađa Delibašić iskreno i bez zadrški o Vesni Đogani: "Sve ću da oprostim, ali moje je da li ću da…
Blic 30.12.2020
Bivša supruga Đoleta Đoganija, pevačica Slađa Delibašić na estradnoj sceni je ukupno tri decenije, ali se poslednjih godina više posvetila privatnom biznisu. "Okrenula sam se nekim drugim stvarima i pokrenula svoj privatni bizns, otvorila sam vrtić, što… »
Vesti dana »
Napeto na Ubu: Interventna policija na ulicama dok se istovremeno održava doček studenata i skup SNS-a
Nedeljnik pre 6 minutajoš 10 povezanih
Lončar: Niko neće biti zaštićen, ispitaćemo sve u vezi sa smrtnim slučajevima posle operacija u Čačku
RTS pre 6 minutajoš 72 povezane
Tužilaštvo za organizovani kriminal naredilo sprovođenje istrage zbog droge i oružja
Danas pre 5 satijoš 38 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 11 satijoš 15 povezanih
Mlekari na Ibarskoj do daljeg, blokade i u Vitanovcu i Bogatiću: "Doveli su srpskog seljaka i sela do propasti"
N1 Info pre 3 satajoš 46 povezanih