Povezane vesti
Slađa otvorila dušu o Vesni Đogani, a evo šta kaže o svom partneru
Vesti online 30.12.2020
Slađa Delibašić na estradnoj sceni je ukupno tri decenije, ali se poslednjih godina više posvetila privatnom biznisu. Osim brojnih hitova koje je snimila u karijeri, njen privatni život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i suprugom… »
"Nismo kao sestre": Slađa Delibašić iskreno i bez zadrški o Vesni Đogani: "Sve ću da oprostim, ali moje je da li ću da…
Blic 30.12.2020
Bivša supruga Đoleta Đoganija, pevačica Slađa Delibašić na estradnoj sceni je ukupno tri decenije, ali se poslednjih godina više posvetila privatnom biznisu. "Okrenula sam se nekim drugim stvarima i pokrenula svoj privatni bizns, otvorila sam… »
Vesti dana »

"Samo jedan pacijent napravio pomak" Oglasio se hirurg sa VMA: Evo u kakvom stanju su povređeni u diskoteci u Kočanima
Kurir pre 31 minutajoš 19 povezanih

Zastrašujući ruski napad na ukrajinski grad od 200.000 ljudi, gorele zgrade: „Najveći udar tokom poslednjih nekoliko godina!“
Nova pre 55 minutajoš 12 povezanih

"Sve društvene mreže su ugašene građanima, a protesti zabranjeni" Glavni Erdoganov rival uhapšen - Novinar uživo iz Turske otkrio sve detalje
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

Uživo Vučić se obraća iz Brisela nakon sastanka sa Ruteom: Uspešan dan za Srbiju
Blic pre 31 minutajoš 8 povezanih