Повезане вести
Нисте сами, ми смо уз вас: У Врању уручено 200 пакетића оболелима од короне (фото)
Курир 30.12.2020
Центар за друштвене интеграције реализовао је акцију "Нисте сами, ми смо уз вас" – помоћ оболелима од вируса ковид-19. Циљ акције је пружање подршке оболелима од корона вируса, као и здравственим радницима који се свакодневно… »
Пакети помоћи оболелима од ковида у Здравственом центру
Јужне вести 30.12.2020
Помоћ оболелима од вируса корона, као и медицинарима Здравственог центра Врање који брину о њима, уручили су чланови Центра за друштвене интеграције. Донације су прикупљане од 1. новембра до 25. децембра, а у том периоду су… »
ЦДИ уручио врањском Здравственом центру донацију вредну 726 хиљада динара
Југмедиа 30.12.2020
Активисти Центра за друштвене интеграције у Врању данас су менаџменту Здравственог центра уручили 200 пакетића са порукама подршке, средствима за хигијену и дезинфекцију које су током хуманитарне акције „Нисте сами – ми смо уз… »
„Нисте сами, ми смо уз вас“: Подршка здравственим радницима и оболелима од короне у Врању
Вечерње новости 30.12.2020
ЦЕНТАР за друштвене интеграције (ЦДИ) реализовао је акцију „Нисте сами, ми смо уз вас“ са циљем пружања подршке оболелима од корона вируса у Врању, као и здравственим радницима који се свакодневно боре за њихове животе… »
Вести дана »

Зајечар: Скупштина града усвојила дневни ред, опозиција и даље омета рад
РТВ пре 0 минутајош 26 повезаних

БИРН: Србија у Израел за првих шест месеци 2025. извезла више муниције него целе прошле године
Радио сто плус пре 1 сатјош 7 повезаних

„Правиш паре и док лежиш“: Отац Предрага Колувије продаје конопљу преко фирме Јовањица Нова и овако је рекламира ВИДЕО
Нова пре 2 сатајош 5 повезаних

Дарко Глишић у тешком стању, пошто му је позлило у програму ТВ Пинк, у болницу стигао и Вучић
Нова економија пре 45 минутајош 98 повезаних

Пожар у Батајници: Ватрогасци локализовали ватру, евакуисан вртић
Недељник пре 50 минутајош 25 повезаних