Povezane vesti
Niste sami, mi smo uz vas: U Vranju uručeno 200 paketića obolelima od korone (foto)
Kurir 30.12.2020
Centar za društvene integracije realizovao je akciju "Niste sami, mi smo uz vas" – pomoć obolelima od virusa kovid-19. Cilj akcije je pružanje podrške obolelima od korona virusa, kao i zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore za njihove… »
Paketi pomoći obolelima od kovida u Zdravstvenom centru
Južne vesti 30.12.2020
Pomoć obolelima od virusa korona, kao i medicinarima Zdravstvenog centra Vranje koji brinu o njima, uručili su članovi Centra za društvene integracije. Donacije su prikupljane od 1. novembra do 25. decembra, a u tom periodu su građani donirali… »
CDI uručio vranjskom Zdravstvenom centru donaciju vrednu 726 hiljada dinara
Jugmedia 30.12.2020
Aktivisti Centra za društvene integracije u Vranju danas su menadžmentu Zdravstvenog centra uručili 200 paketića sa porukama podrške, sredstvima za higijenu i dezinfekciju koje su tokom humanitarne akcije „Niste sami – mi smo uz vas“ donirali… »
„Niste sami, mi smo uz vas“: Podrška zdravstvenim radnicima i obolelima od korone u Vranju
Večernje novosti 30.12.2020
CENTAR za društvene integracije (CDI) realizovao je akciju „Niste sami, mi smo uz vas“ sa ciljem pružanja podrške obolelima od korona virusa u Vranju, kao i zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore za njihove živote. Aktivisti Centra za… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 35 minutajoš 55 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 4 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 10 satijoš 2 povezane