Повезане вести

''Звездо, узми Нигеријца, нећеш погрешити!''

''Звездо, узми Нигеријца, нећеш погрешити!''

Спортске.нет 30.12.2020
Звезда би њега, а он јој препоручује другог играча. Црвена звезда је већ обавила два важна посла у зимском прелазном року, крилне позиције појачала је Бакајоком и Срнићем, а сада је приоритет ангажовање још једног левог бека… »
Репрезентативац бих неће на маракану: Звезди препоручио играча - ако га доведете нећете погрешити!

Репрезентативац бих неће на маракану: Звезди препоручио играча - ако га доведете нећете погрешити!

Вечерње новости 30.12.2020
РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ Босне и Херцеговине и леви бек Бате Борисова, Бојан Настић одбацио је могућност да би ове зиме могао да појача Црвену звезду. Некадашњи фудбалер Војводине и репрезентативац Србије до 21 године поручио је за "Глас… »
"Нећу ја у звезду, али имам играча за вас...": Црвено-бели послушајте, бек БАТЕ Борисова има идеју!

"Нећу ја у звезду, али имам играча за вас...": Црвено-бели послушајте, бек БАТЕ Борисова има идеју!

Мондо 30.12.2020
Некадашњи фудбалер Војводине Бојан Настић прокоментарисао је интересовање Црвене звезде након одличних игара за БАТЕ Борисов. Некадашњи фудбалер Војводине Бојан Настић прокоментарисао је интересовање Црвене звезде након… »

Вести дана »