Povezane vesti
Istina o Kosovu se probija u Italiji: Trgovina ljudima, organima, drogom i najekstremniji islam, a vlada ne čini ništa
Kurir 30.12.2020
KOSOVSKA MITROVICA - Odbornik italijanske Lige za Milano i humanitarac Stefano Pavezi rekao je povodom upozorenja italijanskog tužioca za maloletnike u Trstu Leonarda Tamborinija da je krajnje vreme da se reši problem trgovine decom sa Kosova, da i on… »
Tači i Haradinaj će biti osuđeni za zločine! "Zaustavite kriminalce za tzv. Kosova"
Pravda 30.12.2020
Odbornik italijanske Lige za Milano i humanitarac Stefano Pavezi reagujući na upozorenja italijanskog tužioca za maloletnike u Trstu Leonarda Tamborinija da je krajnje vreme da se reši problem trgovine decom sa tzv. Kosova, kaže da i on sam godinama… »
Bivši tzv. Kosovski funkcioner, spreman da svedoči! Tači i Veselji biće osuđeni u Sudu za OVK! Naručili su moje ubistvo!
Pravda 30.12.2020
Hašim Tači i Kadri Veselji, bivši tzv. predsednik Kosova i šef prištinskog parlamenta, biće sasvim sigurno osuđeni pred Sudom za OVK za ratne zločine! Ovo kaže Adem Saljihaj, jedan od osnivača Demokratskog saveza Kosova i nekadašnji 'zamenik kosovskog… »
Vesti dana »
Evo koliko su Srbi u oktobru imali u novčaniku: Prosečna bruto zarada 153.153 dinara, a medijalna neto 86.695 dinara
Dnevnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Sneg i niske temperature u Srbiji: Upozorenja RHMZ i najave hladne zime početkom 2026.
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 47 povezanih
Siniša Mali najavio da će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Nova pre 5 satijoš 34 povezane
Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih
MOL i NIS obavestili Amerikance da pregovaraju o prodaji ruskog udela
Nova ekonomija pre 6 satijoš 27 povezanih