Повезане вести
Као брат Мило: Вучића неки зли људи прислушкују
Правда 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић за крај Старе године изјавио је да има доказе да је прислушкиван, да то траје годину и по дана, да је то државни удар као и да зна ко то ради, а надлежни органи ће утврдити да ли су ти људи… »
Вучић и ову годину завршио државним ударом и прислушкивањем!
Правда 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је био прислушкиван, "да су то радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вучић: Био сам прислушкиван, а то је директан покушај државног удара
Данас 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како зна да је био прислушкиван, „да су радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима“, напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вучић: Имам доказе да сам прислушкиван, мислим да знам ко стоји иза тога
Глас Зајечара 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да има доказе да је прискушкиван и да то траје годину и по дана. Он је за Курир истакао да не зна директно имена људи који су га слушали, али да мисли да зна ко стоји иза тога. „За… »
Вучић и ову годину завршио државним ударом и прислушкивањем
Нова 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је био прислушкиван, "да су то радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вучић: Био сам прислушкиван, то је покушај државног удара
Н1 Инфо 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како зна да је био прислушкиван, "да су радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вести дана »
Врхунац леденог таласа: Ванредно у више општина, путеви под снегом, огласио се премијер Србије
Спутник пре 18 минутајош 27 повезаних
Србија и даље под снегом – проблеми са струјом на западу земље, саобраћај отежан на већини путних праваца
РТС пре 18 минутајош 19 повезаних
САД ц́е напустити десетине међународних организација повлачећи се из глобалне сарадње
Бета пре 8 сатијош 6 повезаних