Повезане вести

Као брат Мило: Вучића неки зли људи прислушкују

Као брат Мило: Вучића неки зли људи прислушкују

Правда 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић за крај Старе године изјавио је да има доказе да је прислушкиван, да то траје годину и по дана, да је то државни удар као и да зна ко то ради, а надлежни органи ће утврдити да ли су ти људи… »
Вучић и ову годину завршио државним ударом и прислушкивањем!

Вучић и ову годину завршио државним ударом и прислушкивањем!

Правда 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је био прислушкиван, "да су то радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вучић: Био сам прислушкиван, а то је директан покушај државног удара

Вучић: Био сам прислушкиван, а то је директан покушај државног удара

Данас 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како зна да је био прислушкиван, „да су радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима“, напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вучић: Имам доказе да сам прислушкиван, мислим да знам ко стоји иза тога

Вучић: Имам доказе да сам прислушкиван, мислим да знам ко стоји иза тога

Глас Зајечара 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да има доказе да је прискушкиван и да то траје годину и по дана. Он је за Курир истакао да не зна директно имена људи који су га слушали, али да мисли да зна ко стоји иза тога. „За… »
Вучић и ову годину завршио државним ударом и прислушкивањем

Вучић и ову годину завршио државним ударом и прислушкивањем

Нова 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је био прислушкиван, "да су то радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »
Вучић: Био сам прислушкиван, то је покушај државног удара

Вучић: Био сам прислушкиван, то је покушај државног удара

Н1 Инфо 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је како зна да је био прислушкиван, "да су радили домаћи, а надлежни органи ће утврдити да ли су повезани са странцима", напомињући да је прислушкивање председника државе директан… »

Вести дана »