Povezane vesti
Kao brat Milo: Vučića neki zli ljudi prisluškuju
Pravda 31.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić za kraj Stare godine izjavio je da ima dokaze da je prisluškivan, da to traje godinu i po dana, da je to državni udar kao i da zna ko to radi, a nadležni organi će utvrditi da li su ti ljudi povezani sa strancima… »
Vučić i ovu godinu završio državnim udarom i prisluškivanjem!
Pravda 31.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bio prisluškivan, "da su to radili domaći, a nadležni organi će utvrditi da li su povezani sa strancima", napominjući da je prisluškivanje predsednika države direktan pokušaj državnog… »
Vučić: Bio sam prisluškivan, a to je direktan pokušaj državnog udara
Danas 31.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako zna da je bio prisluškivan, „da su radili domaći, a nadležni organi će utvrditi da li su povezani sa strancima“, napominjući da je prisluškivanje predsednika države direktan pokušaj… »
Vučić: Imam dokaze da sam prisluškivan, mislim da znam ko stoji iza toga
Glas Zaječara 31.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima dokaze da je priskuškivan i da to traje godinu i po dana. On je za Kurir istakao da ne zna direktno imena ljudi koji su ga slušali, ali da misli da zna ko stoji iza toga. „Za to da sam… »
Vučić: Bio sam prisluškivan, to je pokušaj državnog udara
N1 Info 31.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako zna da je bio prisluškivan, "da su radili domaći, a nadležni organi će utvrditi da li su povezani sa strancima", napominjući da je prisluškivanje predsednika države direktan pokušaj državnog… »
Vučić i ovu godinu završio državnim udarom i prisluškivanjem
Nova 31.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je bio prisluškivan, "da su to radili domaći, a nadležni organi će utvrditi da li su povezani sa strancima", napominjući da je prisluškivanje predsednika države direktan pokušaj državnog… »
Vesti dana »

Huligani napali studente blokadere, uhapšena dvojica! Pogledajte jezivi snimak: Očekuje se intervencija policije i žandarmerije (video)
Kurir pre 56 minutajoš 93 povezane

VELIKI PROTESTNI SKUP U BEOGRADU "15. ZA 15" Pobunjeni studenati poručili: Vlast imala četiri meseca da ispuni zahteve, a nije
RTV pre 1 satjoš 130 povezanih

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, MUP poslao „poslednje upozorenje“
Nova pre 31 minutajoš 33 povezane

Studenti zbog incidenta ispred Skupštine proglasili kraj protesta
Bloomberg Adria pre 57 minutajoš 63 povezane