Povezane vesti
Kupila sam stan od ušteđevine: Imala sam pare i pre slave - zarađivala sam kao stjuardesa!
Mondo 31.12.2020
Pevačica Kija Kockar otkrila odakle joj novac za dve nekretnine. Pevačica Kija Kockar otkrila odakle joj novac za dve nekretnine Pobednica prve sezone Zadruge i pevačica Kristina Kockar Kija, nedavno je otkrila da mesečno troši 20.000 dinara, ali i da je… »
Kija kupila novi stan: Od pobede u "Zadruzi" pazarila nekretninu od 120.000 evra, a sada otkriva kako ga je zaradila
Blic 31.12.2020
Pobednica prve sezone “Zadruge” i pevačica Kristina Kockar dane provodi u pravljenju velikih planova za narednu godinu, a kako za naš magazin otkriva, pazarila je stan. Mnogi su pomislili da je nekretnina kupljena od novca njene majke koja je u… »
Vesti dana »
Sijarto u Moskvi: Rusija i Mađarska treba da se suprotstave pritiscima spolja; Zelenski: Mali napredak ka miru
RTS pre 26 minutajoš 25 povezanih
Prvog dana primene zakona podneto više od 19.000 zahteva za legalizaciju
Vreme pre 25 minutajoš 19 povezanih
Tela muškarca i žene pronađena u stanu u strogom centru grada. Policija rasvetljava okolnosti pod kojima je smrt nastala. Uviđaj je u toku.
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Stabilno vreme uz čestu maglu širom Srbije: detaljna prognoza za 9. decembar
Glas juga pre 25 minutajoš 15 povezanih
Letos ga niko nije želeo, a sada nastavlja trku sa Jokićem: Vestbruk upisao novi tripl-dabl i još više odmakao našem asu!
Hot sport pre 1 satjoš 16 povezanih