Повезане вести
Купила сам стан од уштеђевине: Имала сам паре и пре славе - зарађивала сам као стјуардеса!
Мондо 31.12.2020
Певачица Кија Коцкар открила одакле јој новац за две некретнине. Певачица Кија Коцкар открила одакле јој новац за две некретнине Победница прве сезоне Задруге и певачица Кристина Коцкар Кија, недавно је открила да месечно троши… »
Кија купила нови стан: Од победе у "Задрузи" пазарила некретнину од 120.000 евра, а сада открива како га је зарадила
Блиц 31.12.2020
Победница прве сезоне “Задруге” и певачица Кристина Коцкар дане проводи у прављењу великих планова за наредну годину, а како за наш магазин открива, пазарила је стан. Многи су помислили да је некретнина купљена од новца њене… »
Вести дана »
Данас у Скупштини две седнице: Посланици о неповерењу Влади, па о 40 тачака дневног реда
НИН пре 1 сатјош 18 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ:Трећи дан америчке блокаде иранских лука; САД очекују да ће бити нове рунде преговора са Техераном
РТВ пре 45 минутајош 15 повезаних
Превознику Јаћимовићу изгорео аутобус, он каже да је намерно запаљен
Бета пре 25 минутајош 11 повезаних
Крај сезоне за Богдановића: Макси и Кари донели победе Филаделфији и Голден Стејту у плеј-ину НБА лиге
Данас пре 45 минутајош 17 повезаних
ПРОМЕНЉИВО ОБЛАЧНО И ТОПЛО: Сунце уз могуће пљускове у појединим деловима Србије
Глас југа пре 44 минутајош 12 повезаних