Повезане вести
Купила сам стан од уштеђевине: Имала сам паре и пре славе - зарађивала сам као стјуардеса!
Мондо 31.12.2020
Певачица Кија Коцкар открила одакле јој новац за две некретнине. Певачица Кија Коцкар открила одакле јој новац за две некретнине Победница прве сезоне Задруге и певачица Кристина Коцкар Кија, недавно је открила да месечно троши… »
Кија купила нови стан: Од победе у "Задрузи" пазарила некретнину од 120.000 евра, а сада открива како га је зарадила
Блиц 31.12.2020
Победница прве сезоне “Задруге” и певачица Кристина Коцкар дане проводи у прављењу великих планова за наредну годину, а како за наш магазин открива, пазарила је стан. Многи су помислили да је некретнина купљена од новца њене… »
Вести дана »
Прогноза за суботу, 16. мај: Облачно и нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних
Веселину Милићу одређен притвор: Бивши начелник београдске полиције остаје иза решетака до 30 дана
Курир пре 6 сатијош 9 повезаних
„Питом сусрет два лидера, Трампу се допала помпа око дочека“: Саговорници Данаса анализирају сусрет кинеског и америчког председника
Данас пре 11 сатијош 1 повезана
Полемика у Мађарској Петер Мађар: "Противим се исплати отпремнине Виктору Орбану"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане