Повезане вести
"Био сам дете растављених родитеља, живели смо прескромно" Дино Мерлин о сиромаштву, супрузи са којом је од 17. године и…
Блиц 31.12.2020
Дино Мерлин присетио се како су изгледали празници током његовог детињства, дотакао се љубави са супругом Амелом, како је сачувао децу од естрадних дешавања. - Нова година ми није била превелик спектакл, био сам радничко… »
Дино Мерлин о тешком детињству: Нисмо славили Нову годину, јелке сам гледао на комшијским прозорима
Мондо 31.12.2020
Певач који распрода сваки концерт у престоници о прошлости и очекивањима у 2021. години. Певач који распрода сваки концерт у престоници о прошлости и очекивањима у 2021. години Сарајевски кантаутор Дино Мерлин, вредно је ове… »
Окићене јелке биле су на комшијским прозорима, а на мојима уздаси: Дину Мерлину је празнична атмосфера била превелики спектакл!…
Курир 31.12.2020
Дино Мерлин живот је посветио породици, музици и својој публици. Сарајевски кантаутор и даље је пун елана, ствара нове песме, а две ће премијерно представити у новогодишњој ноћи на онајн концерту. Поп звезда бивше Југославије… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 19 минутајош 45 повезаних