Повезане вести

Шта има ново у животу иване Шопић? Бивша ријалити учесница направила је бум бритким језиком, била је са Карићем, а сад жели…

Шта има ново у животу иване Шопић? Бивша ријалити учесница направила је бум бритким језиком, била је са Карићем, а сад жели…

Курир 31.12.2020
Бивша ријалити учесница Ивана Шопић у 2020. години упустила се у ријалити авантуру која јој је променила живот из корена. Ивана је имала изузетно турбулентну, напету, али напредну годину, те смо кроз неколико питања од ње… »
Спремна за улогу мајке: Тамара пред сам порођај открила које име ће дати ћеркици - можда и нећете бити изненађени!

Спремна за улогу мајке: Тамара пред сам порођај открила које име ће дати ћеркици - можда и нећете бити изненађени!

Мондо 31.12.2020
2020. јој је донела ружне, али и лепе ствари. 2020. јој је донела ружне, али и лепе ствари. Тамара Ђурић је у деветом месецу трудноће и сваког часа чека да се породи, а за своју наследницу већ има спремно име. Старлета је спремна… »
Тамара Ђурић у 9. Месецу, само што се не породи! Открила све о односу са оцем своје бебе, а ево које име је изабрала за ћеркицу…

Тамара Ђурић у 9. Месецу, само што се не породи! Открила све о односу са оцем своје бебе, а ево које име је изабрала за ћеркицу…

Курир 31.12.2020
Тамара Ђурић 2020. годину ће памтити по тешким тренуцима, али постоје и они који су јој дефинитивно променили живот. Тамара је открије планове за 2021, будући да ће се остварити у улози мајке, а можда ћемо је поново видети и на… »
Више сам плакала него што сам се смејала! Купила сам пентхаус у Србији: Станија открила интиму, а једно је задржала за само…

Више сам плакала него што сам се смејала! Купила сам пентхаус у Србији: Станија открила интиму, а једно је задржала за само…

Курир 31.12.2020
Ријалити звезда и модел Станија Добројевић имала је изузетно бурну и успешну годину, од љубавног бродолома, пословног успеха, карантина по повратку из Америке, а пред сам крај 2020. успела је да обнови романсу са бившим… »

Вести дана »