Povezane vesti
Mene je čuo mirko kodić: Ceca u Sceniranju ispričala kako je snimila prvi album! Karijeru nisam započela ispod šatora!
Kurir 31.12.2020
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kako je započela njena karijera. Pevačica je u "Sceniranju" na Kuri televiziji opisala kako je došla u Beograd i snimila svoj prvi album. "Nisam karijeru započela ispod šatora, ja sam sa 10 godina počela da pevam… »
Da li je lako anastasiji i veljku što su cecina deca? Balkanska zvezda u Sceniranju o deci, a evo kakvo je bilo njeno…
Kurir 31.12.2020
Svetlana Ceca Ražnatović od detinjstva počela je da se bavi muzikom, pa je uporedo išla u školu i gradila karijeru. Ceca je priznala u "Sceniranju" na Kurir televiziji da nikada nije "odskakala" od svojih vršnjaka. "Ja sam odrasla u mestu gde sam rođena… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Cunami blata! Podaci o kataklizmi lede krv u žilama: Vodeni zid visok kao zgrada sravnio je sve pred sobom, svet i dalje u šoku posmatra prizore
Blic pre 54 minutajoš 36 povezanih
"Grobari" vređali Vučića: Utakmica još nije ni počela, a već su se čule uvreljive poruke
Nova pre 54 minutajoš 60 povezanih
Poslednji pozdrav generalu: Republika Srpska odala počast Ratku Mladiću
Sputnik pre 24 minutajoš 147 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Ruske snage na četiri kilometra od Slavjanska; Zaharova: Zelenski izaziva nuklearnu katastrofu u Evropi
RTV pre 49 minutajoš 37 povezanih