Povezane vesti
Mene je čuo mirko kodić: Ceca u Sceniranju ispričala kako je snimila prvi album! Karijeru nisam započela ispod šatora!
Kurir 31.12.2020
Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kako je započela njena karijera. Pevačica je u "Sceniranju" na Kuri televiziji opisala kako je došla u Beograd i snimila svoj prvi album. "Nisam karijeru započela ispod šatora, ja sam sa 10 godina počela da pevam… »
Da li je lako anastasiji i veljku što su cecina deca? Balkanska zvezda u Sceniranju o deci, a evo kakvo je bilo njeno…
Kurir 31.12.2020
Svetlana Ceca Ražnatović od detinjstva počela je da se bavi muzikom, pa je uporedo išla u školu i gradila karijeru. Ceca je priznala u "Sceniranju" na Kurir televiziji da nikada nije "odskakala" od svojih vršnjaka. "Ja sam odrasla u mestu gde sam rođena… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana