Povezane vesti
U Partizanu sam hteo da završim karijeru, sada sam tu: Ovako je moralo da bude, nije mi žao! (video)
Mondo 01.01.2021
Čuveni srpski vaterpolista o povratku među crno-bele, reprezentaciji, 2020. godini... Čuveni srpski vaterpolista o povratku među crno-bele, reprezentaciji, 2020. godini... Vaterpolo reprezentativac Srbije Stefan Mitrović smatra da će posledice… »
Stefan Mitrović: Planirao sam da se vratim u Partizan i tu završim karijeru
Mozzart sport 01.01.2021
Proces povratka ubrzao je prekid vaterpolo šampionata u Grčkoj. Stefan Mitrović, srpski reprezentativac, vratio se u Srbiju, u svoj matični klub – Partizan. Na odluku da se vrati u srpski vaterpolo uticala je pandemija virusa korona, pošto je vaterpolo… »
Vesti dana »
Nove kontardiktornosti u slučaju Senjak: Da li su ubica i žrtva došli samoinicijativno ili na poziv (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 52 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Serbian News Media pre 5 satijoš 28 povezanih
Opozicija kritikuje vlast u Skupštini: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
Nova pre 1 satjoš 75 povezanih
Rusija odgovorila kijevskim sponzorima: Pojačani udari ukoliko Zapad nastavi isporuke oružja
Večernje novosti pre 49 minutajoš 56 povezanih
Španija protiv Portugalije za četvrtfinale Mundijala, poznati sastavi (RTS 1, 21.00)
RTS pre 19 minutajoš 46 povezanih