Повезане вести

Мркоњић у ковид болници! "Стрпали су ме овде, иако су резултати негативни!"

Мркоњић у ковид болници! "Стрпали су ме овде, иако су резултати негативни!"

Правда 01.01.2021
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да је почасни председник СПС-а Милутин Мркоњић хоспитализован. Дачић је на ТВ Прва рекао да Мркоњић можда није позитиван на коронавирус… »
Огласила се Ана Бекута након што је Мркоњић смештен у болницу: Надамо се да ће га ускоро пустити!

Огласила се Ана Бекута након што је Мркоњић смештен у болницу: Надамо се да ће га ускоро пустити!

Мондо 01.01.2021
Милутин Мркоњић је у току вечери хоспитализован, а певачица открива у каквом је стању. Милутин Мркоњић је у току вечери хоспитализован, а певачица открива у каквом је стању. Почасни председник Социјалистичке партије Србије… »
Мркоњић за "Блиц" након вести да је хитно хоспитализован: Имао сам температуру 39 и решили су да ме стрпају у болницу!

Мркоњић за "Блиц" након вести да је хитно хоспитализован: Имао сам температуру 39 и решили су да ме стрпају у болницу!

Блиц 01.01.2021
Након што је синоћ хоспитализован, Милутин Мркоњић, почасни председник Социјалистичке партије Србије, рекао је за "Блиц" да су сви тестови на корону негативни, али да је у болници задржан због високе температуре и других… »
Милутин Мркоњић се огласио из болнице: Открио у каквом су стању он и Ана Бекута

Милутин Мркоњић се огласио из болнице: Открио у каквом су стању он и Ана Бекута

Мондо 01.01.2021
Негативан је на корона вирус и, како каже, мало је малаксао. Негативан је на корона вирус и, како каже, мало је малаксао. Почасни председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић синоћ је смештен у болницу Драгиша… »
Милутин Мркоњић хитно примљен у болницу: Смештен у КБЦ Драгиша Мишовић

Милутин Мркоњић хитно примљен у болницу: Смештен у КБЦ Драгиша Мишовић

Мондо 01.01.2021
Негативан је на корону. Негативан је на корону. Високи функционер СПС и народни посланик Милутин Мркоњић (78) хитно је примљен ноћас око два сата у болницу Драгише Мишовић. Према информацијама, он је негативан на корону… »
Мркоњић: Стрпали су ме у болницу, негативан сам али се водим као ковид пацијент

Мркоњић: Стрпали су ме у болницу, негативан сам али се водим као ковид пацијент

Н1 Инфо 01.01.2021
Почасни председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић изјавио је за портал Нова.рс рекао да су га синоћ "стрпали" у болницу "Драгиша Мишовић", да је имао температуру и послат на тестирање. „Резултати су негативни… »
Огласио се Мркоњић из болнице: Открио зашто су доктори опрезни у прогнозама

Огласио се Мркоњић из болнице: Открио зашто су доктори опрезни у прогнозама

Србија данас 01.01.2021
На корона вирус тестирана је и Мркоњићева пратнерка Ана Бекута. Почасни председник Социјалистичке партије Србије (СПС) , а за београдске медије рекао је и како се осећа. - Синоћ су ме стрпали у болницу Драгиша Мишовић на… »
Мркоњић за Нова.рс: Стрпали су ме у болницу

Мркоњић за Нова.рс: Стрпали су ме у болницу

Нова 01.01.2021
Почасни председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић синоћ је смештен у болницу Драгиша Мишовић, а како је за Нова.рс рекао, добро се осећа. “Синоћ су ме стрпали у болницу Драгиша Мишовић на Дедињу. Прексиноћ сам… »
Милутин Мркоњић хитно хоспитализован у болницу "Драгиша Мишовић"

Милутин Мркоњић хитно хоспитализован у болницу "Драгиша Мишовић"

Блиц 01.01.2021
Високи функционер СПС и народни посланик Милутин Мркоњић хитно је примљен ноћас око два сата у болницу Драгише Мишовић. То је потврдио и председник Скупштине Србије и лидер Социјалистицке партије Србије (СПС) Ивица Дачић. Лидер… »
Хоспитализован Милутин Мркоњић Дачић: Није позитиван на корону, има одређене проблеме

Хоспитализован Милутин Мркоњић Дачић: Није позитиван на корону, има одређене проблеме

Курир 01.01.2021
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је јутрос да је почасни председник СПС-а Милутин Мркоњић хоспитализован. Дачић је на ТВ Прва рекао да Мркоњић можда није позитиван на… »
Дачић: Мркоњић хоспитализован

Дачић: Мркоњић хоспитализован

Нова 01.01.2021
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистицке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је јутрос да је почасни председник СПС-а Милутин Мркоњић хоспитализован. Дачић је на ТВ Прва рекао да Мркоњић можда није позитиван на… »
Хитан пријем током ноћи: Милутин Мркоњић (78) смештен у болницу

Хитан пријем током ноћи: Милутин Мркоњић (78) смештен у болницу

Србија данас 01.01.2021
Почасни председник СПС-а око два часа ујутру смештен у здравствену установу "Драгиша Мишовић" Почасни председник Социјалистичке партије Србије (СПС) и народни посланик Милутин Мркоњић (78) хитно је примљен ноћас око два часа у… »

Вести дана »