Povezane vesti
"Žene me prose, nude se na sve strane, ma opšte ludilo! "Dr Haos" o penzionerskim danima i nepristojnim ponudama
Blic 01.01.2021
Svaka izjava poznatog dečijeg pulmologa i bivšeg člana Kriznog štaba Branimira Nestorovića izazove buru u javnosti. Tako je i sada kada je izneo pikanterije iz svog privatnog života, ali i dao savet o vođenju ljubavi tokom pandemije. Svaka reklama… »
Nestorović prvi put o problemu sa ženama: Nude mi se na sve strane, jedna je čak zvala moju suprugu
Mondo 01.01.2021
Postao miljenik žena, nepristojne ponude mu stalno stižu. Postao miljenik žena, nepristojne ponude mu stalno stižu. Doktor Branimir Nestorović navodi da mu prija kada mu pacijenti kažu da je "narodski" lekar, ali ne krije i da je poslednjih meseci… »
Vesti dana »
Gajić za Euronews Srbija: Protest bio veliki i videćemo šta će biti u budućnosti, ali od prelazne vlade nema ništa
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu
Novi magazin pre 6 satijoš 2 povezane
"Obezbedite zalihe hrane i lekova": I "Batut" se oglasio novim upozorenjem! Širi se lista gradova gde će vreme biti opasno po zdravlje
Blic pre 27 minutajoš 32 povezane
NBS usvojila propise za sprovođenje državnog programa stambenih kredita za mlade
Danas pre 1 satjoš 24 povezane