Povezane vesti
Stvorena sam za mušku decu: Marija Šerifović veruje da bi bila posvećena majka! Otkrila i da li je zaljubljena
Mondo 01.01.2021
Majčinstvo je ozbiljan zadatak, ali ona veruje u sebe. Majčinstvo je ozbiljan zadatak, ali ona veruje u sebe. Marija Šerifović, prethodne godine odlučila je da postane jutjuberka, a njeni vlogovi, kojima pokazuje kako živi van reflektora, broje na… »
Marija Šerifović otkrila detalje vezane za potomstvo, a onda spomenula svoju svadbu i oduševila sve redom
Vesti online 01.01.2021
Prethodnu godinu najbolje je iskoristila Marija Šerifović. Uspela je pred samu pandemiju da održi koncert u “Sava Centru”, a onda se tokom vanrednog stanja bavila humanitarnim radom koji je vezan za decu i na to je jako ponosna. Ova godina je specifična… »
Marija Šerifović progovorila o deci: Bila bih posvećena majka! A evo da li je pevačica sada u vezi!
Kurir 01.01.2021
Marija Šerifović posvetila se vlogovanju, pa klipovi u kojima pokazuje kako živi van svetla pozornice imaju na hiljade pregleda. Tvoja rečenica: "Ja nisam najbolja. Ja samo smatram da mogu uraditi stvari koje drugi smatraju nemogućim. M. Š.", prepričava… »
"Bila bih posvećena majka" Marija Šerifović progovorila o emotivnom životu i potomstvu: "Stvorena sam za mušku decu"
Blic 01.01.2021
Godinu koja za nama najbolje je iskoristila Marija Šerifović. Uspela je tik pred vanredno stanje da održi koncert u Centru „Sava“, potom se posvetila humanitarnom radu kako bi podstakla ljude da doniraju za operacije mališana. Uz sve to posvetila se… »
Vesti dana »
Tužilac obavio uviđaj, naložio tehnički pregled tramvaja koji je udario u zgradu
Insajder pre 31 minutajoš 118 povezanih
Si očekuje od Vučičeve posete novu prekretnicu u bilateralnim odnosima
Insajder pre 11 minutajoš 22 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
RTV pre 46 minutajoš 22 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 26 minutajoš 9 povezanih
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 27 povezanih