Повезане вести

Створена сам за мушку децу: Марија Шерифовић верује да би била посвећена мајка! Открила и да ли је заљубљена

Створена сам за мушку децу: Марија Шерифовић верује да би била посвећена мајка! Открила и да ли је заљубљена

Мондо 01.01.2021
Мајчинство је озбиљан задатак, али она верује у себе. Мајчинство је озбиљан задатак, али она верује у себе. Марија Шерифовић, претходне године одлучила је да постане јутјуберка, а њени влогови, којима показује како живи ван… »
Марија Шерифовић открила детаље везане за потомство, а онда споменула своју свадбу и одушевила све редом

Марија Шерифовић открила детаље везане за потомство, а онда споменула своју свадбу и одушевила све редом

Вести онлине 01.01.2021
Претходну годину најбоље је искористила Марија Шерифовић. Успела је пред саму пандемију да одржи концерт у “Сава Центру”, а онда се током ванредног стања бавила хуманитарним радом који је везан за децу и на то је јако поносна… »
Марија Шерифовић проговорила о деци: Била бих посвећена мајка! А ево да ли је певачица сада у вези!

Марија Шерифовић проговорила о деци: Била бих посвећена мајка! А ево да ли је певачица сада у вези!

Курир 01.01.2021
Марија Шерифовић посветила се влоговању, па клипови у којима показује како живи ван светла позорнице имају на хиљаде прегледа. Твоја реченица: "Ја нисам најбоља. Ја само сматрам да могу урадити ствари које други сматрају… »
"Била бих посвећена мајка" Марија Шерифовић проговорила о емотивном животу и потомству: "Створена сам за мушку децу"

"Била бих посвећена мајка" Марија Шерифовић проговорила о емотивном животу и потомству: "Створена сам за мушку децу"

Блиц 01.01.2021
Годину која за нама најбоље је искористила Марија Шерифовић. Успела је тик пред ванредно стање да одржи концерт у Центру „Сава“, потом се посветила хуманитарном раду како би подстакла људе да донирају за операције малишана. Уз… »

Вести дана »