Povezane vesti

"Vikendica smrti" odnela osam mladih života: Policija odvezla tela na obdukciju, cela BiH u suzama (video)

"Vikendica smrti" odnela osam mladih života: Policija odvezla tela na obdukciju, cela BiH u suzama (video)

Srbija danas 01.01.2021
U novogodišnjoj noći, usled gušenja plinom, život je izgubilo osmoro tinejdžera u nezapamćenoj tragediji koja se desila u Hercegovini. Ivan Miličević, Stipe Romić, Mirela Rezo, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković, Marija Pavković, Stjepan Jukić… »
"Pustite me unutra, moram da je zagrlim" Bolni jauci roditelja na mestu tragične smrti osmoro tinejdžera (video)

"Pustite me unutra, moram da je zagrlim" Bolni jauci roditelja na mestu tragične smrti osmoro tinejdžera (video)

Srbija danas 01.01.2021
Roditelji i prijatelji nesrećnih tinejdžera bolno skrhani nesrećom koja je odnela osam mladih života. - Pustite je da je vidim, da je zagrlim. Ja moram da odem tamo - očajno je zapomagao jedan otac od devojaka koja se zajedno s još tri prijateljice i… »
Tragedija koja je potresla ceo region: Ovo su anđeli koji su nastradali u novogodišnjoj noći (foto/video)

Tragedija koja je potresla ceo region: Ovo su anđeli koji su nastradali u novogodišnjoj noći (foto/video)

Srbija danas 01.01.2021
Svi su bili ista generacija - rođeni 2001. godine. Suze, jecaji, grljenje, nervoza, osećaj izgubljenosti i bespomoćnosti isprepletali su se kod roditelja, braće, sestara, rodbine, prijatelja koji su na udaljnosti dva kilometra od mesta nesreće okupili… »

Vesti dana »