Повезане вести

"Викендица смрти" однела осам младих живота: Полиција одвезла тела на обдукцију, цела БиХ у сузама (видео)

"Викендица смрти" однела осам младих живота: Полиција одвезла тела на обдукцију, цела БиХ у сузама (видео)

Србија данас 01.01.2021
У новогодишњој ноћи, услед гушења плином, живот је изгубило осморо тинејџера у незапамћеној трагедији која се десила у Херцеговини. Иван Миличевић, Стипе Ромић, Мирела Резо, Жана Павковић, Миа Солдо, Стипе Павковић, Марија… »
"Пустите ме унутра, морам да је загрлим" Болни јауци родитеља на месту трагичне смрти осморо тинејџера (видео)

"Пустите ме унутра, морам да је загрлим" Болни јауци родитеља на месту трагичне смрти осморо тинејџера (видео)

Србија данас 01.01.2021
Родитељи и пријатељи несрећних тинејџера болно скрхани несрећом која је однела осам младих живота. - Пустите је да је видим, да је загрлим. Ја морам да одем тамо - очајно је запомагао један отац од девојака која се заједно с… »
Трагедија која је потресла цео регион: Ово су анђели који су настрадали у новогодишњој ноћи (фото/видео)

Трагедија која је потресла цео регион: Ово су анђели који су настрадали у новогодишњој ноћи (фото/видео)

Србија данас 01.01.2021
Сви су били иста генерација - рођени 2001. године. Сузе, јецаји, грљење, нервоза, осећај изгубљености и беспомоћности испреплетали су се код родитеља, браће, сестара, родбине, пријатеља који су на удаљности два километра од… »

Вести дана »