Povezane vesti
Transparentnost Srbija: Ispitati ko je u javnim preduzećima potpisivao planove i ugovore o javnim nabavkama
Radio 021 02.01.2021
Transparentnost Srbija pozvala je Kancelariju za javne nabavke da sprovede nadzor u javnim preduzećima i drugim preduzećima u državnom vlasništvu kako bi utvrdila ko je potpisivao planove javnih nabavki i zaključivao ugovore o njima, navodi se u… »
TS: Utvrditi da li su nabavke potpisivali direktori sa isteklim v.d. statusom
N1 Info 02.01.2021
Transparentnost Srbija (TS) pozvala je Kancelariju za javne nabavke da sprovede nadzor u javnim preduzećima i drugim preduzećima u državnom vlasništvu kako bi utvrdila ko je potpisivao planove javnih nabavki i zaključivao ugovore o njima, navodi se u… »
“Proveriti ko je potpisivao javne nabavke za EPS, Srbijagas”
Nova 02.01.2021
Transparentnost Srbija (TS) pozvala je Kancelariju za javne nabavke da sprovede nadzor u javnim preduzećima i drugim preduzećima u državnom vlasništvu kako bi utvrdila ko je potpisivao planove javnih nabavki i zaključivao ugovore o njima, navodi se u… »
Vesti dana »
Izlaznost na lokalnim izborima: Koliko je birača glasalo do 10 časova
NIN pre 10 minutajoš 118 povezanih
RHMZ: Reka Sava kod Šapca prelazi granicu redovne odbrane od poplava
Šabačke novosti pre 3 satajoš 24 povezane
Antoneli: Nakon lošeg starta u Japanu imao sam sreće sa izlaskom vozila bezbednosti
Radio sto plus pre 2 satajoš 26 povezanih
Dan će danas trajati 23 časa: Sat smo ove godine pomerili malo ranije nego prošle, evo zbog čega
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih
Novinar portala Zoomer napadnut u Bajinoj Bašti: „Muškarac u crnom me udarao u glavu, prskao me suzavcem“
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih