Povezane vesti
Izgleda lepše nego ikada, baš sam se zaljubio: Vladimir Tomović ne prestaje da priča o Staniji! Prisetio se svega!
Mondo 02.01.2021
Učesnik Zadruge ne prestaje da misli na bivšu. Učesnik Zadruge ne prestaje da misli na bivšu. Stanija Dobrojević je svojim pojavljivanjem u Zadruzi izazvala brojne reakcije Zadrugara, a naročito Kristijana Golubovića i svog bivšeg dečka Vladimira… »
Zaljubio sam se kao tele, mnogo sam je voleo! Tomović prvi put priznao da nije preboleo Staniju, pa je uporedio sa cimerkama!
Kurir 02.01.2021
Vladimir Tomović i Filip Car su ovog jutra sedeli u dnevnoj sobi i razgovarali. Od kako je im je juče poklone delila Stanija Dobrojević. Car ne može da prestane da misli da nju, pa ga je zanimalo sve o njoj. Obzirom da je Tomović bio sa Stanijom, cimer… »
Vesti dana »

„Gužva je u gradu? Biće još gužve“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Glas Zaječara pre 2 satajoš 12 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Izraelski ministar odbrane: Teheran će goreti ako Iran nastavi sa raketnim napadima
Insajder pre 34 minutajoš 29 povezanih

Ceca Ražnatović napunila 52 godine: Ima samo jednu rođendansku želju
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih