Povezane vesti
Trebješanin: Situacija preti da ćemo se pretvoriti u nemoćne podanike
N1 Info 02.01.2021
Psiholog Žarko Trebješanin upozorio je na opasnost potpunog pretvaranja građana u podanike i objasnio da je u otporu tome važno svako pojedinačno nepristajanje, kako bi pritisak odozdo narastao i postao toliko velik da mu se vlast ne može odupreti. „Mi… »
Trebješanin: Svaki pojedinac je bitan u nepristajanju na pretvaranje gradjana u podanike
Novi magazin 02.01.2021
Psiholog Žarko Trebješanin upozorio je na opasnost potpunog pretvaranja gradjana u podanike i objasnio da je u otporu tome važno svako pojedinačno nepristajanje, kako bi pritisak odozdo narastao i postao toliko velik da mu se vlast ne može odupreti. "Mi… »
Trebješanin: Da građani ne postanu podanici
Nova 02.01.2021
Psiholog Žarko Trebješanin upozorio je na opasnost potpunog pretvaranja građana u podanike i objasnio da je u otporu tome važno svako pojedinačno nepristajanje, kako bi pritisak odozdo narastao i postao toliko velik da mu se vlast ne može odupreti. “Mi… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Hrka obustavila štrajk glađu, Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu
NIN pre 11 minutajoš 46 povezanih
Drčelić: Zahtevamo brzu reakciju i kazne za odgovorne; ABA liga: Sudije donele ispravnu odluku
RTV pre 36 minutajoš 32 povezane