Povezane vesti
Trebješanin: Situacija preti da ćemo se pretvoriti u nemoćne podanike
N1 Info 02.01.2021
Psiholog Žarko Trebješanin upozorio je na opasnost potpunog pretvaranja građana u podanike i objasnio da je u otporu tome važno svako pojedinačno nepristajanje, kako bi pritisak odozdo narastao i postao toliko velik da mu se vlast ne može odupreti. „Mi… »
Trebješanin: Svaki pojedinac je bitan u nepristajanju na pretvaranje gradjana u podanike
Novi magazin 02.01.2021
Psiholog Žarko Trebješanin upozorio je na opasnost potpunog pretvaranja gradjana u podanike i objasnio da je u otporu tome važno svako pojedinačno nepristajanje, kako bi pritisak odozdo narastao i postao toliko velik da mu se vlast ne može odupreti. "Mi… »
Trebješanin: Da građani ne postanu podanici
Nova 02.01.2021
Psiholog Žarko Trebješanin upozorio je na opasnost potpunog pretvaranja građana u podanike i objasnio da je u otporu tome važno svako pojedinačno nepristajanje, kako bi pritisak odozdo narastao i postao toliko velik da mu se vlast ne može odupreti. “Mi… »
Vesti dana »
(Uživo) Amerika i Izrael upali u još jednu zemlju Bliskog istoka?! Gore Emirati, ima mrtvih, počela kopnena operacija
Mondo pre 21 minutajoš 17 povezanih
Er Srbija uvodi direktne letove izneđu Beograda i ostrva Brač u letnjoj sezoni
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Ko je Majkl B. Džordan zbog kog se ceo Holivud smeje Timotiju Šalameu: proglašen za najzgodnijeg glumca, ljubio modela
Mondo pre 15 minutajoš 62 povezane
Leonardo Dikaprio prvi put sa Vitorijom Ćereti na dodeli Oskara: "Kralj mimova" u još novom nezaboravnom kadru
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih