Повезане вести
Градоначелник Петриње најавио да ће држави вратити помоћ
Н1 Инфо 02.01.2021
Градоначелник Петриње Даринко Думбовић најавио је да ће држави вратити 30 милиона куна помоћи јер се, каже, не гледа у људе и штету, већ у политичку припадност. „Ја га нисам вратио, рекао сам да сам препавао ноћ и да сам донео… »
Градоначелник Петриње није вратио новац за обнову, али сматра да је износ неприхватљив
РТС 02.01.2021
Градоначелник Петриње Даринко Думбовић поручио је да није вратио новац за обнову него је рекао да му није потребан, јер му је износ од 30 милиона куна неприхватљив. Додао је и како је разговарао са премијером који му је дао реч… »
Градоначелник Петриње враћа држави помоћ – не гледају на људе и штету, него на политичку припадност
Политика 02.01.2021
Градоначелник Петриње Даринко Думбовић преломио - неће узети 30 милиона куна помоћи, од укупно 100 милиона за подручја погођена земљотресом, која је додељена Петрињи, јер сматра да критеријуми при расподели новца нису били… »
Градоначелник Петриње: Премијер ми је дао ријеч да ће новца бити више
Ал Јазеера 02.01.2021
Приликом додјеле помоћи не гледа се у људе и штету већ у политичку припадност, рекао је Даринко Думбовић. Градоначелник Петриње Даринко Думбовић појаснио је у суботу своју ранију изјаву поручивши да није вратио новац за обнову… »
Градоначелник Петриње: Враћам држави помоћ
Спутник 02.01.2021
Градоначелник Петриње Даринко Думбовић најавио је да ће држави вратити 30 милиона куна помоћи јер сматра да критеријуми при расподели новца нису били ниво штете од потреса и број људи које би требало збринути, већ политичка… »
Сисак и петриња остају без помоћи Загреба? ''Не треба нам ваших 30 милоона помоћи''
Правда 02.01.2021
Градоначелник Петриње Даринко Думбовић најавио је да ће држави вратити 30 милиона куна помоћи јер се не брине о људима и штети, већ о политичкој припадности. - Преспавао сам и преломио. Нећу узети 30 милиона куна које је жупан… »
Градоначелник Петриње бесан: Враћам држави 30 милиона куна! Помоћ деле по политичкој припадности а не по штети!
Курир 02.01.2021
Градоначелник Петриње Даринко Думбовић најавио је да ће држави вратити 30 милиона куна помоћи јер се, како је рекао, "не гледа у људе и штету, већ у политичку припадност", пише Јутарњи лист. Думбовић је рекао да неће узети 30… »
Градоначелник Петриње неће помоћ од Загреба: Огорчен на власт у Хрватској, одбио 30 милиона!
Вечерње новости 02.01.2021
ГРАДОНАЧЕЛНИК Петриње Даринко Думбовић најавио је да ће држави вратити 30 милиона куна помоћи јер се не брине о људима и штети, већ о политичкој припадности. - Преспавао сам и преломио. Нећу узети 30 милиона куна које је жупан… »
Вести дана »
Штаб у Ковину: У Делиблатској пешчари сачувани сви објекти, ниједна кућа није изгорела
Инсајдер пре 13 минутајош 33 повезане
Вучић најавио велике скупове: „Говорили су да не смем да идем, ево сад сам заказао баш у Ужицу и Новом Саду”
Дневник пре 1 сатјош 24 повезане
Код једног комарца у београдској општини Чукарица детектован геном вируса Западног Нила
Бета пре 8 сатијош 28 повезаних
Велики пожари на Балкану: Критично код Херцег Новог, Невесиња и на Брачу
Наслови.аи пре 4 минутајош 63 повезане