Повезане вести

Ана Бекута узвратила мрки: Рекао како су у болници лепе медицинске сестре, певачица му јавно поручила шта има!

Ана Бекута узвратила мрки: Рекао како су у болници лепе медицинске сестре, певачица му јавно поручила шта има!

Мондо 02.01.2021
Била је кратка и веома јасна. Била је кратка и веома јасна. Дугогодишњи емотивни партнер певачице Ане Бекуте, Милутин Мркоњић Мрка, пре неколико дана је хоспитализован због обостране упале плућа. За сада се добро осећа, што је… »
Милутин Мркоњић из болнице: Завели су ме као ковид пацијента, у соби поред моје је Тадић - идем да правимо коалицију!

Милутин Мркоњић из болнице: Завели су ме као ковид пацијента, у соби поред моје је Тадић - идем да правимо коалицију!

Мондо 02.01.2021
Емотивни партнер певачице Ане Бекуте, политичар Милутин Мркоњић, прве дане нове године проводи у болници "Драгиша Мишовић" због обостране упале плућа. Емотивни партнер певачице Ане Бекуте, политичар Милутин Мркоњић, прве дане… »
Тадић је соба до мене: Мркоњић из ковид болнице открио детаље борбе са опасном упалом плућа

Тадић је соба до мене: Мркоњић из ковид болнице открио детаље борбе са опасном упалом плућа

Србија данас 02.01.2021
Политичар Милутин Мркоњић (78) прве дане Нове године провео је у КБЦ "Драгиша Мишовић" због обостране упале плућа. Милутин Мркоњић је данас рекао да се одлично осећа и да му друштво прави дугогодишњи колега који се налази у… »

Вести дана »