Povezane vesti
"Pokušao sam da nađem svoj mir, da se vratim sebi" Dino Merlin iskreno o detalju iz života o kome do sada nije govorio
Blic 02.01.2021
Dino Merlin kaže da je prilikom jednog putovanja spoznao da ne ume da bude sam, ali da je tom prilikom dobio i inspiraciju za novu pesmu. Čuveni pevač je novu pesmu "Dođi", koju je otpevao u duetu sa Senidom i predstavio 31. decembra 2020, napisao na… »
Jači od korone! Dino Merlin i Senidah proživeli dramu da bi snimili spot! Pevačica za Kurir: Ostvarila sam svoj san!
Kurir 02.01.2021
Dino Merlin i Senidah ukrstili su glasove. Pevački dvojac je u jeku pandemije virusa korone snimio duet, ali i spot za pesmu "Dođi". - Nakon duge i iscrpljujuće turneje "Hotel Nacional" pokušao sam ponovno da pronađem svoj mir,odmor od sveta i ljudi, pa… »
Vesti dana »
Veliki šumski požar se približava Bordou, evakuisano nekoliko predgrađa
Beta pre 17 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
Važna vest za sve vozače: Vlada produžila niže akcize na gorivo, evo do kada važi olakšica
Kurir pre 57 minutajoš 13 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Pravo u centar pre 26 minutajoš 7 povezanih
Advokat Srbina koji je zamalo ispao iz aviona „Rajanera“ za RTS: Mogli bismo da tužimo i „Boing“ ili „Dženeral elektrik“
Nedeljnik pre 22 minutajoš 6 povezanih