Повезане вести
Играо с Роналдињом у Паризу, сада би опет да хара! Нови тренер ПСЖ-а: Играћемо онако како се у овом граду одувек волело!
Спортал блиц 02.01.2021
Тренерска фотеља више није празна на "Парку принчева". Уместо на место главног тренера постављен је , бивши шеф стручног штаба Тотенхема. Покетино је од 2004. до 2007. године био фудбалер Пари Сен Жермена. Аргентинцу је ово… »
Вратио се: Покетино у ПСЖ-у до лета 2022.
Моззарт спорт 02.01.2021
Првак Француске има новог тренера. Неизвесности није ни било. Чекала се само потврда. Стигла је другог дана нове године, пошто је Пари Сен Жермен потврдио да је Маурисио Покетино нови шефг стручног штаба француског првака. Уговор… »
Званично је! Спремите се за најјачи тим у Европи!
Спортске.нет 02.01.2021
Готово је! Маурисио Покетино је нови тренер Пари Сен Жермена, потврдио је данас француски шампион. Ова вест била је најављена још пре недељу дана, када је Томас Тухел добио отказ због лошијих игара и резултате ове сезоне, али и… »
Званично: Покетино у Пари Сен Жермену!
Нова 02.01.2021
Аргентински тренер Маурисио Покетино је и званично представљен као нови шеф стручног штаба Пари Сен Жермена. После више дана спекулација и прича да ће бивши менаџер Тотенхема преузети “свеце” Покетино је коначно представљен у… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана