Повезане вести
Није срамота бити сиромашан: Цеца искрено о периоду када није имала ни "жутог динара код себе"
Мондо 02.01.2021
Певачица је истакла да је здравље најважније и да све остало може да се реши. Певачица је истакла да је здравље најважније и да све остало може да се реши. Фолк звезда Цеца Ражнатовић говорила је у емисији Сање Маринковић о… »
Цеца искрено о данима када није имала жутог динара: Била сам у таквим ситуацијама да сам позајмљивала новац! То није срамота!
Курир 02.01.2021
Светлана Цеца Ражнатовић била је гост код Сање Маринковић, па је искрено причала о тренуцима када није имала ни за кифлу и када је морала да позајмљује новац. Да ли је било времена када нисте имали ни за кифлу?", питала је… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 31 повезана
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 20 минутајош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 45 минутајош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 10 минутајош 29 повезаних