Povezane vesti
Vladika Joanikije: Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira
Sputnik 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. „To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Vladika Joanikije: Mnogi bi želeli da se domognu Cetinjskog manastira
Kurir 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. „To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira: Vladika Joanikije poručio - To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji!
Večernje novosti 02.01.2021
ADMINISTRATOR Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. - To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Vladika Joanikije odgovorio mirašu dedeiću: To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji
Pravda 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. – To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš…Mi smo… »
Vesti dana »

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 51 minutajoš 24 povezane

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 30 minutajoš 20 povezanih

Užas kod Zrenjanina, mladić (27) divljao BMW-om, pa pokosio dve biciklistkinje: Jedna preminula na licu mesta
Mondo pre 40 minutajoš 16 povezanih

Rojters objavio detalje Putinove ponude za kraj rata: Neki zahtevi bi predstavljali ogromne izazove za Kijev
Euronews pre 25 minutajoš 45 povezanih