Povezane vesti
Vladika Joanikije: Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira
Sputnik 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. „To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Vladika Joanikije: Mnogi bi želeli da se domognu Cetinjskog manastira
Kurir 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. „To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira: Vladika Joanikije poručio - To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji!
Večernje novosti 02.01.2021
ADMINISTRATOR Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. - To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Vladika Joanikije odgovorio mirašu dedeiću: To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji
Pravda 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. – To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš…Mi smo… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta poručio Trampu: "Vaši nepromišljeni potezi vuku SAD u živi pakao"
Nova pre 6 satijoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 6 satijoš 33 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 16 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
N1 Info pre 5 satijoš 12 povezanih