Povezane vesti
Vladika Joanikije: Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira
Sputnik 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. „To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Vladika Joanikije: Mnogi bi želeli da se domognu Cetinjskog manastira
Kurir 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. „To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Mnogi bi da se domognu Cetinjskog manastira: Vladika Joanikije poručio - To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji!
Večernje novosti 02.01.2021
ADMINISTRATOR Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. - To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš… Mi smo… »
Vladika Joanikije odgovorio mirašu dedeiću: To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji
Pravda 02.01.2021
Administrator Mitropolije crnogorsko-primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije rekao je danas da mnogi žele da se domognu Cetinjskog manastira. – To žele raspopi, razni lažni sveštenoslužitelji. To niti je dao Sveti Petar ni Njegoš…Mi smo… »
Vesti dana »
Srbija i dalje u snegu i ledu, vanredna situacija u 11 opština: Bez struje više od 6.000 domaćinstava
Nova pre 21 minutajoš 26 povezanih
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 16 povezanih
Srbija u minusu: Bez struje više od 6.000 domaćinstava, zakazana sednica Štaba za vanredne situacije
Sputnik pre 21 minutajoš 12 povezanih