Povezane vesti

Pokrenuta istraga o prisluškivanju Vučića

RTV 03.01.2021
BEOGRAD - Pokrenuta je opsežna i detaljna istraga o tome ko je, po čijem nalogu i sa kojim ciljem prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pišu "Novosti". Kako navodi list, pozivajući se na svoja saznanja, istraga koja je strogo… »

Vulin: Nadležne službe istražuju prisluškivanje predsednika

Nova 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će nadležne službe u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova koje se bave slučajem prisluškivanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doći do istine. „Predsednik… »

Ministar policije: Srbija je bezbedna zemlja

Nova 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je Srbija bezbedna zemlja i da je srpska policija veoma efikasna, te da je razrešila sve slučajeve o kojima javnost govori u najkraćem mogućem roku. Ministar Vulin je za TV Prvu naveo da se… »

Vulin: Predsednik rekao istinu, na nama je da to potvrdimo

Radio 021 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. "Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina. Predsednik je rekao istinu… »

Vulin: Radi se na slučaju prisluškivanja predsednika; Vodi se borba protiv mafije VIDEO

B92 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. "Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina. Predsednik je rekao istinu a… »

Ministar Vulin: Nadležne službe će u slučaju prisluškivanja predsednika doći do istine

Kurir 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će nadležne službe u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova koje se bave slučajem prisluškivanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doći do istine. - Predsednik… »

Vulin o prisluškivanju Vučića: Doći ćemo do istine, predsednik nikada ne govori uzalud

Večernje novosti 03.01.2021
MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će nadležne službe u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova koje se bave slučajem prisluškivanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doći do istine. - Predsednik… »

Vulin: Službe rade na slučaju prisluškivanja Aleksandra Vučića

Glas Zaječara 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. „Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina. Predsednik je rekao… »

Vulin: Saznaćemo ko je prisluškivao predsednika Vučića

Dnevnik 03.01.2021
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da će policija saznati ko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vulin je, pošto je Vučić nedavno rekao da je bio prisluškivan i da je to direktan pokušaj… »

Vulin: Predsednik Srbije je prisluškivan, službe rade na tom slučaju

N1 Info 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. „Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina. Predsednik je rekao istinu, a na… »

Vulin: Saznaćemo ko je prisluškivao Vučića

RTS 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da će policija saznati ko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vulin je, pošto je Vučić nedavno rekao da je bio prisluškivan i da je to direktan pokušaj državnog udara… »

Vulin: Novogodišnja noć u Beogradu protekla mirno

Nova 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je novogodišnja noć u Srbiji protekla mirno. “Imali smo sporadičnih incidenata u noći između 31. decembra i 1. januara, najviše posla imala je Komunalna milicija. Policija je imala… »

Vulin: Vučić je prisluškivan, službe rade na istrazi

Danas 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. „Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina. Predsednik je rekao istinu… »

Vulin: Vučić je rekao istinu o prisluškivanju, na nama je da tu istinu potvrdimo…

Nedeljnik 03.01.2021
(BETAPHOTO/MUP SRBIJE/DS) (Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. “Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je… »

Vulin: Vučić je prisluškivan, na nama je da to potvrdimo

Nova 03.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije prisluškivan i da službe rade na istrazi tog slučaja. “Vučić to nije rekao zarad političkog marketinga, već zato što je to istina. Predsednik je rekao… »

Vesti dana »