Повезане вести

"Како срце скупити у дланове кад пуца у милион комадића?" Опроштајна порука разредне настрадалих у викендици смрти која кида…

"Како срце скупити у дланове кад пуца у милион комадића?" Опроштајна порука разредне настрадалих у викендици смрти која кида…

Блиц 03.01.2021
Дирљивом поруком од трагично настрадалих младих у Посушју опростила се и Зорана Бешлић, разредни старешина пет жртава - Миреле, Жане, Марије, Мије и Стипе. "Разредна, код нас пада снег. Аутобус касни. Нећемо стићи на први."… »
Смрт је однела 5 њених ученика Дирљив опроштај разредне настрадалих у викендици смрти: Доскоро су ми стизале њихове поруке

Смрт је однела 5 њених ученика Дирљив опроштај разредне настрадалих у викендици смрти: Доскоро су ми стизале њихове поруке

Курир 03.01.2021
Дирљивом поруком од трагично настрадалих младих у Посушју опростила се и Зорана Бешлиц́, разредна старешина пет жртава - Миреле, Жане, Марије, Мије и Стипе. Дирљиви статус објавила је на свом Фејсбук профилу, а ми га преносимо… »
Разредна преминуле деце се потресним писмо опростила од својих ђака

Разредна преминуле деце се потресним писмо опростила од својих ђака

Ало 03.01.2021
Зорана Белешић, разредна петоро од осморо младих који су преминули у незапамћеној трагедији код Посушја на дочеку Нове године, опростила се од њих дирљивим статусом на Фејсбуку. Бешлић је била разредница Мирели Розо, Жани… »
Снови се распукли као балони од сапунице: Опроштај разредне од ђака који су се угушили у Посушју кида срце

Снови се распукли као балони од сапунице: Опроштај разредне од ђака који су се угушили у Посушју кида срце

Вечерње новости 03.01.2021
ЗОРАНА БЕШЛИЋ, разредна петоро од осморо младих који су преминули у незапамћеној трагедији код Посушја на дочеку Нове године, опростила се од њих дирљивим статусом на фејсбуку. Бешлић је била разредница Мирели Розо, Жани… »

Вести дана »