Повезане вести
Цупара комплетирао Орлове: Морао сам мало да слажем Ђерону, рекао сам да нисам уморан...
Моззарт спорт 03.01.2021
"Види се да се труди, да му је стало. Има момака који су ту одрадили и по десет тренинга, могу боље од мене да кажу, али по ономе што сам видео на првом тренингу, види се велика посвећеност и жеља стручног штаба да се издигнемо… »
Рукометаши Србије постављају основе новог система
Дневник 03.01.2021
Шест тренажних дана су иза рукометаша Србије, који под будним оком стручног штаба са шпанским тренером Тонијем Ђероном на челу, ради у центру ФСС у Старој Пазови. Полако се постављају основе система у коме ће национални тим… »
Вести дана »
Павловић (Ми - Глас из народа): Подржаћемо предлог за оцену уставности закона о згради Генералштаба
Бета пре 13 минутајош 38 повезаних
Гунвор повлачи понуду за куповину имовине Лукоила, укључујући фирме у Србији, након америчких санкција
Наслови.аи пре 29 минутајош 33 повезане
Поново поскупело гориво у Србији: Објављене цене деривата које ће важити до 14. новембра
Курир пре 4 минутајош 36 повезаних
Невероватни призори на српској планини: Веје снег, не види се "прст пред оком" (Видео)
Мондо пре 2 сатајош 29 повезаних
(БЛОГ) Дијана Хрка шести дан штрајкује глађу: Реке средњошколаца дошле да је подрже, студенти преспавали у шаторима
Н1 Инфо пре 33 минутајош 24 повезане