Povezane vesti
Dačić: Ni ja ni Vučić nismo krivi što opozicija nije u Skupštini Srbije
N1 Info 03.01.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da ni on ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu krivi što opozicija nije u parlamentu. On je u intervjuu za portal 24sedam.rs rekao da su pre izbora upozoravali da bojkot nema nikakav smisao, da su… »
Dačić: Nema smisla da se priča zašto nekih iz opozicije nema u Skupštini, nismo krivi ni Vučić, ni ja
Radio 021 03.01.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da ni on ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu krivi što opozicija nije u parlamentu. On je u intervjuu za portal 24sedam.rs rekao da su pre izbora upozoravali da bojkot nema nikakav smisao, da su… »
Dačić o opoziciji: Nismo Vučić i ja krivi što ih nema
Nova 03.01.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ni on ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nisu krivi što opozicija nije u parlamentu. On je u intervjuu za portal 24sedam.rs rekao da su pre izbora upozoravali da bojkot nema nikakav smisao… »
Vesti dana »

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 48 minutajoš 3 povezane

Ministri i funkcioneri SNS-a ispred Skupštine: Uz razgovor i utakmicu Crvene zvezde
Danas pre 1 satjoš 1 povezana