Povezane vesti
Filip Đuričić na tribinama zbog kazne trenera!
Sportske.net 03.01.2021
Reprezentativac Srbije nije igrao danas. Sasuolo je danas doživeo veoma težak poraz od Atalante u Bergamu sa čak 5:1. Mnogi navijači zeleno-crnih su bili iznenađeni odsustvom reprezentativca Srbije Filipa Đuričića koji nije bio ni u protokolu… »
Trener Sasuola: Morao sam da kaznim Đuričića
Nova 03.01.2021
Filip Đuričić nije bio u sastavu za utakmicu protiv Atalante, ali razlog nije bila povreda već kršenje klupske discipline. Sasuolo je poražen sa 5:1, a trener ovog kluba Roberto de Zerbi je potvrdio da je Đuričić utakmicu gledao sa tribina po… »
Srbin sklonjen iz tima: Trener ga poveo na utakmicu, pa ostavio na tribinama!
Hot sport 03.01.2021
Kazna za neprimerno ponašanje! U okviru 15. kola italijanske Serije A sastali su se Atalanta i Sasuolo. Ekipa iz Bergama je slavila ubedljivu pobedu nad direktnim konkurentom za plasman u Ligu šampiona rezultatom 5:1. Srpski reprezentativac, Filip… »
"Morao sam da ga kaznim kao da mi je sin": Otkriveno zašto reprezentativac Srbije nije igrao!
Mondo 03.01.2021
Morao je na "hlađenje". Morao je na "hlađenje". Sasuolo se nije dobro proveo u meču sa Atalantom. Tim iz Bergama je savladao ekipu Roberta De Zerbija 5:1, a sve je iznenadilo to što r eprezentativca Srbije Filipa Đuričića nije bilo ni na klupi… »
Đuričić naljutio trenera, za kaznu nije igrao u Bergamu
Mozzart sport 03.01.2021
„Loše se ponašao prema meni“, objasnio De Zerbi. Očajan dan za Sasuolo. Na gostovanju u Bergamu prošao je kao bos po trnju, Atalanta mu je do vrha napunila mrežu – 5:1. Ali, to nije jedina loša vest za navijače zeleno-belih. Meč sa Atalantom… »
Vesti dana »

Karasin: Korisni razgovori Rusije i SAD u Rijadu, dijalog će se nastaviti
N1 Info pre 36 minutajoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 30 minutajoš 14 povezanih

Kako su republikanci i demokrati reagirali na curenje ratnih planova za Jemen
Al Jazeera pre 36 minutajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih