Повезане вести
Филип Ђуричић на трибинама због казне тренера!
Спортске.нет 03.01.2021
Репрезентативац Србије није играо данас. Сасуоло је данас доживео веома тежак пораз од Аталанте у Бергаму са чак 5:1. Многи навијачи зелено-црних су били изненађени одсуством репрезентативца Србије Филипа Ђуричића који није био… »
Тренер Сасуола: Морао сам да казним Ђуричића
Нова 03.01.2021
Филип Ђуричић није био у саставу за утакмицу против Аталанте, али разлог није била повреда већ кршење клупске дисциплине. Сасуоло је поражен са 5:1, а тренер овог клуба Роберто де Зерби је потврдио да је Ђуричић утакмицу гледао… »
Србин склоњен из тима: Тренер га повео на утакмицу, па оставио на трибинама!
Хот спорт 03.01.2021
Казна за непримерно понашање! У оквиру 15. кола италијанске Серије А састали су се Аталанта и Сасуоло. Екипа из Бергама је славила убедљиву победу над директним конкурентом за пласман у Лигу шампиона резултатом 5:1. Српски… »
"Морао сам да га казним као да ми је син": Откривено зашто репрезентативац Србије није играо!
Мондо 03.01.2021
Морао је на "хлађење". Морао је на "хлађење". Сасуоло се није добро провео у мечу са Аталантом. Тим из Бергама је савладао екипу Роберта Де Зербија 5:1, а све је изненадило то што р епрезентативца Србије Филипа Ђуричића није… »
Ђуричић наљутио тренера, за казну није играо у Бергаму
Моззарт спорт 03.01.2021
„Лоше се понашао према мени“, објаснио Де Зерби. Очајан дан за Сасуоло. На гостовању у Бергаму прошао је као бос по трњу, Аталанта му је до врха напунила мрежу – 5:1. Али, то није једина лоша вест за навијаче зелено-белих. Меч… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Најмање 23 особе повређене, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 39 минутајош 37 повезаних
Милан не посустаје у борби за чело табеле - од 0:2 до три бода у Торину
РТС пре 50 минутајош 48 повезаних
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 6 сатијош 47 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 3 сатајош 70 повезаних