Повезане вести

Филип Ђуричић на трибинама због казне тренера!

Филип Ђуричић на трибинама због казне тренера!

Спортске.нет 03.01.2021
Репрезентативац Србије није играо данас. Сасуоло је данас доживео веома тежак пораз од Аталанте у Бергаму са чак 5:1. Многи навијачи зелено-црних су били изненађени одсуством репрезентативца Србије Филипа Ђуричића који није био… »
Тренер Сасуола: Морао сам да казним Ђуричића

Тренер Сасуола: Морао сам да казним Ђуричића

Нова 03.01.2021
Филип Ђуричић није био у саставу за утакмицу против Аталанте, али разлог није била повреда већ кршење клупске дисциплине. Сасуоло је поражен са 5:1, а тренер овог клуба Роберто де Зерби је потврдио да је Ђуричић утакмицу гледао… »
Србин склоњен из тима: Тренер га повео на утакмицу, па оставио на трибинама!

Србин склоњен из тима: Тренер га повео на утакмицу, па оставио на трибинама!

Хот спорт 03.01.2021
Казна за непримерно понашање! У оквиру 15. кола италијанске Серије А састали су се Аталанта и Сасуоло. Екипа из Бергама је славила убедљиву победу над директним конкурентом за пласман у Лигу шампиона резултатом 5:1. Српски… »
"Морао сам да га казним као да ми је син": Откривено зашто репрезентативац Србије није играо!

"Морао сам да га казним као да ми је син": Откривено зашто репрезентативац Србије није играо!

Мондо 03.01.2021
Морао је на "хлађење". Морао је на "хлађење". Сасуоло се није добро провео у мечу са Аталантом. Тим из Бергама је савладао екипу Роберта Де Зербија 5:1, а све је изненадило то што р епрезентативца Србије Филипа Ђуричића није… »
Ђуричић наљутио тренера, за казну није играо у Бергаму

Ђуричић наљутио тренера, за казну није играо у Бергаму

Моззарт спорт 03.01.2021
„Лоше се понашао према мени“, објаснио Де Зерби. Очајан дан за Сасуоло. На гостовању у Бергаму прошао је као бос по трњу, Аталанта му је до врха напунила мрежу – 5:1. Али, то није једина лоша вест за навијаче зелено-белих. Меч… »

Вести дана »