Povezane vesti
Filip Đuričić na tribinama zbog kazne trenera!
Sportske.net 03.01.2021
Reprezentativac Srbije nije igrao danas. Sasuolo je danas doživeo veoma težak poraz od Atalante u Bergamu sa čak 5:1. Mnogi navijači zeleno-crnih su bili iznenađeni odsustvom reprezentativca Srbije Filipa Đuričića koji nije bio ni u protokolu… »
Trener Sasuola: Morao sam da kaznim Đuričića
Nova 03.01.2021
Filip Đuričić nije bio u sastavu za utakmicu protiv Atalante, ali razlog nije bila povreda već kršenje klupske discipline. Sasuolo je poražen sa 5:1, a trener ovog kluba Roberto de Zerbi je potvrdio da je Đuričić utakmicu gledao sa tribina po… »
Srbin sklonjen iz tima: Trener ga poveo na utakmicu, pa ostavio na tribinama!
Hot sport 03.01.2021
Kazna za neprimerno ponašanje! U okviru 15. kola italijanske Serije A sastali su se Atalanta i Sasuolo. Ekipa iz Bergama je slavila ubedljivu pobedu nad direktnim konkurentom za plasman u Ligu šampiona rezultatom 5:1. Srpski reprezentativac, Filip… »
"Morao sam da ga kaznim kao da mi je sin": Otkriveno zašto reprezentativac Srbije nije igrao!
Mondo 03.01.2021
Morao je na "hlađenje". Morao je na "hlađenje". Sasuolo se nije dobro proveo u meču sa Atalantom. Tim iz Bergama je savladao ekipu Roberta De Zerbija 5:1, a sve je iznenadilo to što r eprezentativca Srbije Filipa Đuričića nije bilo ni na klupi… »
Đuričić naljutio trenera, za kaznu nije igrao u Bergamu
Mozzart sport 03.01.2021
„Loše se ponašao prema meni“, objasnio De Zerbi. Očajan dan za Sasuolo. Na gostovanju u Bergamu prošao je kao bos po trnju, Atalanta mu je do vrha napunila mrežu – 5:1. Ali, to nije jedina loša vest za navijače zeleno-belih. Meč sa Atalantom… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana