Povezane vesti
"Studentima ću predavati na srpskom" Hrvatski režiser i profesor na fakultetu doneo neobičnu odluku, razlog je genijalan
Mondo 03.01.2021
U pitanju je način da se oduži pokojnom srpskom učitelju koji je zbog "pogrešne" reči dobio otkaz u Hrvatskoj. U pitanju je način da se oduži pokojnom srpskom učitelju koji je zbog "pogrešne" reči dobio otkaz u Hrvatskoj. Hrvatski režiser Ognjen… »
Hrvatski režiser šokirao sve: "Od sada ću predavati na čistom srpskom!" (foto)
Srbija danas 03.01.2021
Hrvatski režiser Ognjen Sviličić rekao da će predavati na čistom srpskom u znak podrške Mili Novakoviću, nastavniku iz Darde. Splitsko-zagrebački režiser Ognjen Sviličić najavio je da će svojim studentima u Zagrebu od sada predavati isključivo na srpskom… »
Protest hrvatskog reditelja: Od sad predajem na srpskom
Nova 03.01.2021
"Od sad ću svojim zagrebačkim studentima predavati isključivo na srpskom jeziku, i baš me zanima što će mi se dogoditi”, najavio je poznati hrvatski reditelj Ognjen Sviličić, prenosi “Jutarnji list”. “To je moja posveta Mili Novakoviću, nekadašnjem… »
Vesti dana »
Vozio bez dozvole, usmrtio devojčicu (5), njenog mlađeg brata i roditelje povredio: Ovo je vozač iz Kraljeva koji je izazvao stravičnu nesreću FOTO
Nova pre 51 minutajoš 29 povezanih
Deliblatskoj peščari preti jaka košava, na Stolovima zaustavljeno širenje požara
RTS pre 16 minutajoš 68 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 56 povezanih
Skupština Srbije nastavila vanrednu sednicu: Na dnevnom redu 59 tačaka, poslanici postavljaju pitanja
NIN pre 1 satjoš 22 povezane